Reacties

Ik begin de vele spam-reacties op mijn nieuwe Uitgelezen een beetje zat te worden. Ik wil er liever geen spamfilter op zetten. Ik heb zelf altijd al moeite met het overtypen van cijfers en letters die door een ‘robot’ niet gelezen kunnen worden. Ik kan ze 9 van de 10 keer ook niet lezen. Ik heb daarom besloten om jullie reacties eerst goed te keuren alvorens ze geplaatst worden. Zo krijgt spam hier geen kans meer. Schrik dus niet als je reactie niet wordt geplaatst. Ik moet het eerst nog goedkeuren.

Marjon.

6 gedachten aan “Reacties”

 1. Er zijn een aantal opties om spam te weren. Je kunt ook aangeven dat iemand Ă©Ă©rst een goedgekeurde reactie moet hebben om in het vervolg nooit meer als spam te worden aangemerkt. Dan hoef je niet Ă©lke reactie van iemand die je toch al kent te modereren.

  Verder kun je ook een spam-weer-programma kiezen op basis van een rekensommetje (gewoon 3 + 2 = of zoiets). //wordpress.org/extend/plugins/block-spam-by-math-reloaded/ Dit is er zo eentje. Je hoeft niet op deze link te klikken, maar als het je wat lijkt kun je de naam in je wordpress dashboard bij het item nieuwe plugin intypen, en dan zou je hem in je resultatenlijst te zien moeten krijgen.

  Of misschien is dit iets voor je? //wordpress.org/extend/plugins/comment-spam-wiper/ Zelf heb ik geen ervaring met deze auto-spam-wiper, maar misschien wil je hem wel even uittesten, dus als het je wat lijkt kun je ook van deze de naam in je wordpress dashboard bij het item nieuwe plugin intypen, om hem in je resultatenlijst te zien te krijgen.

  1. Oh daar ga ik me eens in verdiepen, want nu heb ik weer geen melding gekregen dat jij en Insoon hadden gereageerd. Zo schiet het ook niet op hĂš. Goed plan van dat rekensommetje! Dat heeft Cor inderdaad ook op zijn fotolog. Ik zie daar nooit rare dingen staan.

   Dank je wel voor je info, in het weekend ga ik er eens in duiken!

  1. Ja, alleen had ik dus geen melding van jouw en Josefini’s reactie hihihi. Dus ik ga maar wat opties van Fini uitproberen.

   Jij ook (voor vandaag dan, want we zijn 2 dagen verder) een fijne dag!

   Liefs, Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.