Recensies…?

Het zal niet lang meer duren of er komt niet meer elke dag een recensie op Uitgelezen. Heel jammer, maar ik ontvang te weinig recensies. En ik lees veel, maar niet Ă©Ă©n boek per dag. Ik heb het een tijdje opgevangen door oude recensies van mijn vorige boekenblog KLIK te plaatsen, maar het houdt een keer op.

Ik zoek mensen die graag lezen en voor mij af en toe een recensie willen schrijven. Dit is geheel vrijblijvend en ik zeg eerlijk: je krijgt er niets voor terug (deze site is maar een hobby van mij), behalve dat je naam hier vermeld wordt en je mag het natuurlijk ook elders delen.

Het is niet de bedoeling dat allerlei schrijvers hier hun boek gaan promoten. Daar wil ik natuurlijk graag aan meedoen, maar dan wil ik in ieder geval zelf een digitaal exemplaar (alleen epub of mobi, géén pdf) ontvangen en ik lees dat alleen als het me ook aanspreekt. Nogmaals: het is een hobby en ik wil alleen met plezier lezen. In dat geval krijgt een recensie-exemplaar voorrang en zal ik mijn recensie ook op diverse boekenverkoop-sites plaatsen.

Hoe dan ook; uitgelezen zal binnenkort om de dag recensies gaan plaatsen of misschien nog minder vaak. Tenzij er genoeg recensies binnenstromen.

Marjon.

7 gedachten aan “Recensies…?”

 1. Ik zal je weer eens wat sturen want tussen de bedrijven. Door lees ik erg veel maar het schrijven van recensus kost me toch best wel veel tijd en dat laatste heb ik haast niet maar zal mijn best weer even voor je doen

  1. Ach wat lief, Jolanda. Je hoeft het niet compleet te schrijven hoor, alleen titel, auteur en de tekst. De rest doe ik wel. Maar alleen als je het leuk vindt hĂš! Het moet allemaal leuk blijven. XXX

 2. oh, ik vind het wel leuk om te schrijven maar ik lees nu veel te weinig, doe momenteel 3 maanden over 1 boek, echt erg. Ik lees hier nog wel graag de recensies, want die brengen mij toch regelmatig op goede boek ideetjes.

  groetjes Ghita

  1. Ook met 1x in de 3 maanden ben ik blij hoor. Maar niets moet hù 😉 En blijf maar lekker recensies lezen 🙂

  1. Hallo Hans,

   Ik ontvang ze graag hoor! Ik zit niet aan een bepaald genre vast, maar toevallig ligt de nadruk op romans en thrillers. Juist leuk, een ander genre. Het enige wat ik dan wel doe is de recensies een beetje verspreiden.

   Nogmaals: niets moet hĂš!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.