Revanche in New York

revancheinNY

De papieren versie is alleen tweedehands verkrijgbaar.

Auteur Mari√ętte Middelbeek
Uitgever VBK Uitgever
Jaar 2011
Aantal bladzijden 216
ISBN 9789059776784

Korte samenvatting
Als de 27-jarige Isabelle van Brunswijk naar New York vertrekt voor een werktripje, is ze een enigszins losbandige dame, die volop van het leven geniet. Als ze terugkomt, is ze praktisch getrouwd. Ze heeft nog n√©t geen ja gezegd, maar is hevig verliefd op een knappe Nederlander, Richard. Terug in Nederland mist ze hem enorm en ze wil ze geen zes weken wachten om hem te zien. Ze vertrekt opnieuw naar The Big Apple om Rich te verrassen. Die gebeurtenis loopt uit op een complete ramp. Thuisgekomen en uitgehuild zint ze samen met haar vriendinnen op wraak… En wie wordt er nu verrast..?!

Mening
Misschien is het niet eerlijk, maar je vergelijkt elk boek met eerdere boeken die je van een auteur las. Ik las van Mari√ętte Middelbeek tot nu toe alleen maar goede boeken, romans met humor, maar zeker ook met een behoorlijke portie diepgang, herkenbaarheid, boeken die erg prettig weglezen. En dat had ik met dit boek niet. De humor was voorspelbaar, het verhaal ook, diepgang was er niet en ik kwam er niet lekker in. Al met al een boek dat wel erg luchtig en oppervlakkig overkomt.¬†Jammer, maar er ligt nog meer te wachten en daar heb ik weer alle vertrouwen in.¬†

Eerder gelezen boeken van Mari√ętte Middelbeek: KLIK

Aantal sterren (maximaal 5) ***

Marjon.

4 gedachten over “Revanche in New York”

 1. Dit is inderdaad een boek om gewoon even tussendoor te lezen en waar je niet teveel bij na hoeft te denken hè. Ik vind haar laatste boeken mooier, omdat het daarin over een serieus onderwerp gaat, maar niet te zwaar is.

  Geniet van je weekend!
  liefs Insoon

  1. Je zegt het precies goed: een serieus onderwerp wat niet te zwaar is. Ik dacht toch verwacht in dit boek, daarom viel het tegen.

   Jij ook, dank je wel!
   Liefs, Marjon.

 2. oh jammer dat deze dan tegenviel. Chicklits (ook al noem jij ze niet meer zo hihi) vind ik ook leuk maar er moet dan wel even iets meer in zitten. Ach op naar de volgende boeken toch!

  1. Nee haha, dat woord gebruik ik niet vaak meer.
   Ja, dat soort boeken, moet toch wel een beetje inhoud hebben. Dit vond ik heel erg oppervlakkig. Maar andere mensen vinden dat misschien juist fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.