Rozengeur en zonneschijn ****

rozengeuren

Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Sijthoff
Jaar: 2014
Bladzijden: 368

Samenvatting:
Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St Carys. Ze heeft besloten dat ze niet meer aan een relatie gaat beginnen. Dat is in het verleden al bijna fataal afgelopen en dat wil ze niemand meer aandoen. Wanneer ze Josh Strachan ontmoet, de nieuwe eigenaar van het gezellige chique hotel Mariscombe House, voelt ze – tegen haar zin – een onmiskenbare aantrekkingskracht.
Toch houdt ze koppig vol met afwijzen, hoe vaak Josh haar ook mee uitvraagt. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinnydippen? In de loop van de zomer wordt Sophie stapelverliefd op Josh en hij op haar, maar kan Sophie haar verleden opzijzetten?

Mening:
Al haar boeken heb ik gelezen en zodra er een nieuwe uitkomt ben ik erbij. Eens een fan altijd een fan zeggen ze, het zijn echt van die feel good boeken waar je lekker ontspannen bij kunt gaan zitten. Ze zullen niet altijd bij blijven dat moet ik eerlijk zeggen, want als je vraagt waar al die andere delen over gingen zou ik het niet meer weten. De meerder personages in haar boeken worden beeldend beschreven zodat je je geen minuut hoeft te vervelen, ook heeft ze vaak volwassen personen in haar boek (ik vind de meeste chicklits vaak jongere
 jeugd dus de hoofdrol hebben) zodat ik me helemaal thuis voel in haar boeken. Dit is ook een heerlijk boek voor deze zomer wat je heerlijk op het strand leest.

****

Natasja.

10 gedachten over “Rozengeur en zonneschijn ****”

 1. Dit boek pakt je vanaf de eerste zin en daarna verlies je je er in. Wat een juweeltje weer van Jill Mansell! Je gaat van de mensen in het boek houden, leeft helemaal met ze mee en wil alleen maar doorlezen, ook al weet je dat het toch goed afloopt. Een boek om vrolijk van te worden!

  *****

  Marjon.

   1. Ik heb er al veel gelezen, maar volgens mij nog steeds niet allemaal, ik zou het eens moeten nakijken. Ik heb ze wel allemaal (dacht ik), veel papieren exemplaren nog 🙂

 2. Ik heb hem uit! En wauw vind het weer echt een jill boek ik was er weer blij mee 🙂
  Ik heb tot nu toe al haar boeken gelezen en heb ze zowel digitaal als in echte boeken heerlijke boeken

  Ik geef dit boek trouwens 5 sterren

   1. heerlijke boeken inderdaad,zo vind ik sophie kinsella ook geweldig alhoewel ik de shop aholics niet veel aan vond, en de rest van haar boeken wel raar he….

     1. Oh yeah! In oktober dus! Alvast bedankt voor de tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.