Safe Heaven – Veilige haven

Auteur Nicholas Sparks
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
Jaar
2013/2018
Aantal bladzijden
400

Over het boek:
Het kleine stadje Southport in North Carolina wordt opgeschud door de komst van een mysterieuze vrouw. De mooie maar introverte Katie lijkt vastbesloten zich aan niemand te binden. Tot ze haar hart verliest aan Alex, een weduwnaar met een goed hart en twee jonge kinderen. Er is echter geen ontkomen aan het duistere geheim dat Katie probeerde te ontvluchten tijdens de angstige reis die haar naar Southport bracht. Kan ze accepteren dat in de diepste dalen alleen ware liefde een veilige haven biedt?

Mening Manuela (22 april 2013):
Ten eerste ben ik blij dat er weer boeken zijn van Nicholas Sparks in het Nederlands. En ik heb van begin tot eind van deze boek genoten. Ik werd meteen in het verhaal gezogen, en kon af en toe met moeite het boek wegleggen. ik hoop zeker dat deze uitgever gauw nog meer boeken van Nicholas Sparks uitbrengt. Aangezien mijn Engels niet zo goed is om een boek te lezen.

 *****

Mening Marjon:
Een prachtig boek over een mooie liefde die niet ophoudt als een van de twee sterft. En dan komt Alex Katie tegen en ze vallen voor elkaar. Maar Katie heeft een verleden en dat verleden maakt het boek eigenlijk ook een beetje spannend. En dan is er nog de geheimzinnige Jo. Wie is ze en waar komt ze vandaan?
Ik zat van de eerst bladzijde in het boek en vloog door de korte hoofdstukken heen: niet meer weg te leggen. Aanrader.

*****

Manuela en Marjon.

19 gedachten over “Safe Heaven – Veilige haven”

 1. Er zijn er opeens 3 verschenen in het Nederlands hĂš. Ook The NoteBook en Lucky One. Ik heb wel eens een boek van hem gelezen, maar dat was in de periode dat mijn voorkeur sterk naar thrillers uitging en romans vond ik toen al gauw tegenvallen. Ik zal maar weer eens een boek van hem proberen!

  1. Hoi Marjon. Ja The Notebook was de eerste boek die ik van hem gelezen heb. En The Lucky One heb ik als film gezien. Nog niet het boek van gelezen

   1. Hihi Manuela,

    Nee, sorry, ik was in de war met Message in a bottle. Maar als deze boeken een succes zijn, gaan ze vast wel meer vertalen!

 2. Dit boek wil ik ook nog graag lezen! Een paar jaar geleden heb ik het boek ‘Je Bent Nooit Alleen’ gelezen van deze schrijver en die was best spannend!

   1. Ik heb van de week de digitale uitgave van Message in a Bottle en The Notebook gekocht – ben nu in het eerste bezig.

 3. Hi Marjon. Message in a bottle heb ikzelf ook nog niet gelezen, ken alleen de film. Maar The notebook vond ik een heerlijk boek om te lezen

 4. Hihi ik zag het. Maar de boek die je nu aan het lezen bent leest ook lekker weg. Die had ik binnen een dag uit. Staat op me E-reader

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.