Scandinavisch comfort food

Auteur: Trine Hahnemann
Uitgever: Terra
Jaar: 2017
Bladzijden: 288

Over het boek:
De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken. In Scandinavisch Comfort Food lees je over haar manier van koken voor vrienden en familie en over haar manier van leven. Hierbij staat het gevoel van hygge centraal. Familiediners, haar liefde voor groente, soepen voor alle seizoenen, salades, tafelzuur en jams, broden en zoetigheid: het komt allemaal aan bod. Geniet van de smaken die de Scandinavische keuken biedt in meer dan 130 recepten.

Mening Marjon:
Wat een aantrekkelijk en mooi kookboek is dit. Er wordt het een en ander verteld over de Scandinavische keuken, het begrip ‘hygge’ wordt uitgelegd, allemaal leuke en interessante informatie. De recepten zelf zijn ook fantastisch: geen ingewikkelde dingen maar wel origineel, gezond en lekker met niet teveel ingrediĂ«nten. Er wordt trouwens veel met rogge gewerkt maar als je daar biet van houdt zijn er genoeg alternatieven. Alles is overzichtelijk weergegeven met mooie foto’s. Aanrader!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.