Schittering van de zon (De Gallaghers van Ardmore 1) ****

schitteringvandezon

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2013
Bladzijden: 320

Samenvatting:
Aan de kust van Ierland, het land van grillige kliffen, groene velden en prachtige legendes, ligt het mooie dorpje Ardmore. Levendig middelpunt is Gallagher’s Pub, waar het altijd behaaglijk is, het bier schuimt in de glazen en Aidan, Shawn en Darcy Gallagher voor iedereen een luisterend oor hebben.
Wanneer de Amerikaanse Jude Frances haar intrek neemt in een huisje net buiten het dorp, kan het dan ook niet anders of ze komt vroeg of laat bij de Gallaghers terecht. En daarmee verandert ze Aidans leven. Want samen met hem blijkt ze aangewezen om een eeuwenoude betovering te verbreken…

Mening Natasja
Alhoewel Nora Roberts vele thrillers en romans op haar naam heeft staan vind ik de boeken met een spiritueel  tintje toch heerlijk om te lezen. Ook dit boek heeft een mooie romantische kant maar door de verhalen die in Ierland bekend staan word je mee genomen naar een verhaal uit het verleden waar de geesten nog van rond spoken. Het sleept je mee zodat je het wel moet gaan geloven. Mooi boek, ik ben benieuwd naar het volgend deel.

****

Natasja.

Mening Marjon:
Wat een heerlijk boek: Ierland, mysteries, romantiek en dat alles geschreven door Nora Roberts. Wat een klein beetje tegenviel: ik miste de diepgang die zij altijd in haar boeken legt. Maar ik heb er niet minder van genoten.

****

Marjon.

8 gedachten over “Schittering van de zon (De Gallaghers van Ardmore 1) ****”

  1. Wat een heerlijk boek: Ierland, mysteries, romantiek en dat alles geschreven door Nora Roberts. Wat een klein beetje tegenviel: ik miste de diepgang die zij altijd in haar boeken legt. Maar ik heb er niet minder van genoten.

    ****

    Marjon.

    1. Ik lees je vraag helemaal niet goed… Ik dacht dat je vroeg of er romantiek in zat… Pfff. Want dat zit er wel in. En soms een stukje spiritualiteit, maar geen Fantasy. Ik vind haar wel bijzonder schrijven. Het is steeds weer zo anders, dat ik moeilijk kan geloven dat we maar met een schrijfster te maken hebben. Ze laat haar verhalen ook steeds ergens anders afspelen en dan proef je echt die sfeer van daar. Heel bijzonder!

      1. ik vind tot nu toe ook al wat ik heb gelezen mooi, maar blijf toch een beetje in de romans hangen op de Ă©Ă©n of andere manier. maar ik ga snel de andere delen lezen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.