Shopaholic & Baby (Shopaholic 5)

shopaholicenbaby

Schrijver: Sophie Kinsella
Uitgever: House of Books bv
Jaar: 2007 / 2014
Aantal blz: 336

Over het boek:
Becky is terug, dit keer met een buikje… En nu ze zwanger is, geeft ze meer geld uit dan ooit!
Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als ‘personal shopper’ bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke gaat ze op huizenjacht, want? Becky is zwanger!
Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar creditcarduitgaven tot stratosferische hoogten. Of het nu een meisje of een jongen wordt, alles moet perfect in orde zijn, van de design babykleertjes (in roze Ă©n blauw) tot de kinderwagen met NASA-technologie.
Becky heeft zich nog net op tijd kunnen inschrijven voor een holistische waterbevalling bij de beroemde verloskundige Venetia. Maar als blijkt dat Luke en Venetia elkaar van vroeger kennen, begint Becky’s gelukzalige wereldje in te storten.
Ze winkelt voor twee? of zijn er soms drie in haar huwelijk?

Mening Marjon (20-7-2007):
Ook hier geldt dat weer… De korte samenvatting geeft een oppervlakkig boek weer, wat zeker niet het geval is. Ook dit is een fantastisch boek. De 5e en laatste in de serie. Ik weet niet of er nog meer boeken komen – kan me niet voorstellen, het voelt een beetje afgerond. Ik ga ze missen: Becky en Luke, Suze en Tarkie, ‘pap’ en ‘mam’. Maar deze serie wordt vast en zeker nog eens herlezen. 😀

*****

Marjon.

.

Voorgaande delen:

shopaholic1 shopaholicinallestaten shopaholiczegtja shopalicious

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.