Shopaholic grijpt in (Shopaholic 8)

shopaholicgrijptin

Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2016
Bladzijden: 320

Over het boek:
Becky is met haar halve familie in een camper op weg naar Las Vegas. Er moet van alles gebeuren. Geen paniek! Ze heeft een plan. Punt één: haar vader zoeken die er zomaar vandoor is gegaan. Punt twee: beste vriendin Suze helpen. Punt drie: Alicia Bitch Billington stevig aanpakken. Punt vier: leren gokken (wat haar aanvankelijk uitstékend afgaat). Hoe dan ook, Becky laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Haar familie heeft haar nodig: Shopaholic grijpt in!

Mening Marjon:
Ik heb Becky altijd gemogen, maar de laatste boeken werd ze een beetje irrationeel neergezet, niet als de volwassene die ze als echtgenoot en moeder zou moeten zijn. Dat is in dit boek absoluut goedgemaakt. Ze is nog steeds de wervelende kleurrijke Becky, maar ze komt nu over als een echt mens. En dat alleen al maakt dit boek heel goed. Ik kon het niet meer wegleggen en heb genoten van alle avonturen die zij en haar gezin, haar familie en vrienden beleven. Haar vader en Tarkie zijn met iets bezig dat heel mysterieus is en dat houdt je ook in de ban. Heerlijk boek.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

shopaholic1 shopaholicinallestaten shopaholiczegtja shopalicious shopaholicenbaby minishopaholic naardesterren

2 gedachten aan “Shopaholic grijpt in (Shopaholic 8)”

  1. Geweldige serie, maar ik vond haar vorige boek (…naar de sterren) minder leuk om te lezen. Kon niet goed in ‘t verhaal komen, maar zo te lezen is dit weer een leuk vervolg 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.