Simpelweg verrukkelijk (De Buchanans 1)

simpelweg verrukkelijk

Auteur: Susan Mallery
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 233

Over het boek:
Voorafje
Het gaat niet goed met The Waterfront, een van de restaurants die in het bezit zijn van de familie Buchanan. Cal Buchanan geeft zichzelf vier maanden om de zaak weer op poten te zetten. Het eerste wat hij daar voor nodig heeft, is een talentvolle chef kok. De beste in de wijde omtrek, weet hij, is Penny Jackson. Toevallig is zij ook zijn ex…
Hoofdgerecht
Penny kan Cals aanbod niet afslaan. Als ze een paar jaar in The Waterfront werkt, kan ze genoeg sparen om een eigen zaak te beginnen. Wel is het vervelend dat ze met haar ex te maken krijgt. Gelukkig heeft ze zaken als romantiek en liefde inmiddels afgezworen, en dat zal de samenwerking een stuk gemakkelijker maken.
Toetje
Dat de temperatuur in een keuken flink kan oplopen, weten Penny en Cal allebei. Maar de hitte die zich in de keuken van The Waterfront onwikkelt, is werkelijk fenomenaal. Ligt het aan het fornuis, of is er misschien iets héél anders aan de hand?

Mening Jolanda:
Ik vond het eerste boek even wennen had net alle boeken van Virgin Rivers weer herlezen dus moest even in dit boek komen, maar dat duurde al niet heel lang. Het is leuk geschreven met een hoop humor erin. Ik vond het leuk om te lezen hoe de broers en zus met elkaar omgingen. De Waterfront is een boek waarin twee exen met elkaar (moeten) werken, en waarbij Penny wat leedvermaak heeft voor de meesten onder ons die ook exen hebben wel leuk dat leedvermaak. Tenminste dat vond ik 🙂

****

Mening Natasja:
Call en Penny waren ooit getrouwd, maar nu Call haar nodig heeft voor zijn bedrijf kan hij niks anders doen dan Penny benaderen om te vragen of hij voor haar komt werken.
Samen stellen ze de regels op om te voorkomen dat het totaal uit de hand gaat lopen. Helaas kunnen ze buiten de regels om hun gevoelens niet zomaar uitschakelen. Ook al zit er nogal wat oud zeer, je voelt de spanning tussen die twee van de bladzijden afspringen.
Ik heb werkelijk genoten van dit verhaal, zeker omdat er ook de nodige diepgang in voorkwam. De personen zijn een stelletje om allemaal in je hart te sluiten, nou ja allemaal???
Dit was het eerste deel wat ik las over de gebroeders Buchanan en ik vond het zo leuk dat ik meteen het tweede deel maar verder ben gaan lezen.
Ontspanning, humor, en drama allemaal in Ă©Ă©n pakket, voor een paar heerlijke leesuurtjes.

****

Jolanda en Natasja.

Ook verkrijgbaar in de bundel:

Buchannans bundel

4 gedachten aan “Simpelweg verrukkelijk (De Buchanans 1)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.