Sluipweg

Sluipweg

Auteur: Ingrid Oonincx
Jaar: 2013
Blz: 320
Uitgever: The house of Books

Samenvatting:
Een gruwelijk ongeluk in hun eindexamenjaar heeft een verwoestende uitwerking op een hechte vriendengroep in een klein geïsoleerd grensdorp. Tien jaar later gaat Gwen naar de crematie van haar jeugdvriend Guus die zelfmoord heeft gepleegd. Daar treft ze de andere vrienden van vroeger: Patrick en haar ex-vriend Marcel. Wanneer ze samen met Marcel en Patrick Oudjaar viert in een afgelegen vakantiehuis, raakt Gwens leven in gevaar en ontrafelt ze langzaam het geheim uit haar verleden.

Mijn mening:
Ik ben enthousiast over dit boek. Vond het goed geschreven met doorlopende spanning. Ook het onderwerp sprak mij aan, een vriendenkring die door een ongeluk uit elkaar valt. De overlevende drie ontkennen hun schuld in deze en leven verder. Wanneer er duistere voorvallen plaatsvinden, verdenken ze de meest voor de hand liggende persoon, maar is hij werkelijk de schuldige? Hoe leef je verder met geheimen uit het verleden, hoe ga je om met een leugentje om bestwil?

****

Clasien.

 

3 gedachten aan “Sluipweg”

  1. Een boek waarvan de titel mij niet veel zegt en voorkant waarvan ik denk mmmm maar des te leuker ombrengen lezen dat t toch een heel goed boek is wat volgens mijn ook wel op mijn leeslijst kan 🙂
    Dus bedankt voor de tip 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.