Soep bij Janneke thuis

Auteur: Janneke Philippi
Uitgever: Karakter Uitgevers
Jaar: 2014
Bladzijden: 200

Over het boek:
Soep bij Janneke thuis is het eerste boek in de nieuwe serie, Bij Janneke thuis.. Meer dan vijftig soepen, voor alledaagse en feestelijke momenten.

Voor lunch, borrel en diner. Voor lunch, borrel, diner. Soep voor de eerste kille herfstdag of voor sneeuwwitte winterdagen. Met prille lentegroenten of wanneer de overvloedige zomeroogst op de markt je toelacht. Soep voor het hele gezin, soep-voor-twee, of wat te denken van een soepbuffet voor als het feest is? Met homemade grissini, Franse kaassoesjes, pestobroodjes, panfocaccia, geitenkaaskroketjes en meer voor erbij.

Janneke vertelt over de soepen die ze voor haar gezin maakt, over de herinneringen aan haar kindertijd en haar werk als kookboekenschrijfster en foodstyliste. Met dit boek gunt ze je een bijzondere blik in haar keuken!
Na de successen van Mijn favoriete desserts, Weekendlunch en Appeltaart, komt Janneke Philippi met een nieuwe serie waarin zij de recepten deelt van gerechten die bij haar thuis op tafel komen: Bij Janneke thuis!

Mening Marjon:
Een boek met zalige en gevarieerde soeprecepten. Als je het doorbladert wil je ze eigenlijk allemaal direct maken. En het leuke is dat er niet alleen maar soeprecepten in staan maar ook die van de hapjes die je naast de soep kan eten. Het boek is onderverdeeld in de 4 seizoenen en er is een hoofdstuk voor alle seizoenen. Recepten zijn overzichtelijk, geen lange lijsten ingrediĂ«nten en voorzien van mooie foto’s. Aanrader.

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.