Soepbijbel

Auteur: Heleen Timmermans
Uitgever: Carrera Culinair
Jaar: 2017
Bladzijden: 432

Over het boek:
In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep en mediterrane amandel-saffraansoep. Aan de hand van duidelijke instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alle technieken die komen kijken bij het maken van de allerlekkerste soep, zoals bouillon trekken, roux kloppen en consommé maken. Ontdek hoe je een soep extra speciaal kunt maken met behulp van garnituren en maak de maaltijd compleet met een van de overheerlijke broodrecepten en smeersels.

Mening Marjon:
Je houdt van soep of juist niet. Ik ben er pas gek op geworden toen ik zelf soep ging maken. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er soep van maken. Heerlijk! Dit boek staat boordevol recepten en inspiratie, voor elk wat wils. Gepureerd, met vlees, vis, vegetarische, met kaas… je vindt er bekende en onbekende soepen in. En voor het hele jaar door. Daarnaast ook recepten voor brood bij de soep en diverse toppings. Genieten!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.