Soixante neuf

soixante

Auteur:
Uitgever: Marmer Jaar: 2013
Blz: 240

Korte samenvatting:
Als in seksclub `Soixante Neuf kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten. Na haar geslaagde sollicitatie bij eigenaar Ramses Barbino wordt Sandy G. al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar te kunnen ontmaskeren moet Sanne ver gaan, zelfs over haar eigen grenzen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slacht- offer.

Mijn mening:
Een heerlijk boek om te lezen tijdens een regenachtig weekend. Maar een erotische thriller is het zeker niet. Meerdere moorden maar niet geweldadig verteld, seksuele tintelingen maar meer ook niet. Soixante Neuf is het eerste deel in de G-serie, een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd.

***

Clasien

6 gedachten aan “Soixante neuf”

  1. Er komen steeds meer van dit soort boeken he, die allemaal beetje mee willen liften op het succes van de 50 tinten reeks. Nee dit trekt mij ook niet echt eigenlijk.

    1. Ik heb na de 50 Tinten nog wel wat gelezen in die sfeer maar dat was het toch niet meer. Dus nu begin ik er ook niet meer aan. Hoewel ik wel benieuwd naar het boek van Monique Maas, want is Esther Verhoef.

  2. mmm nee dat spreekt me niet echt aan eigenlijk. Teveel van hetzelfde is ook niet alles. Ze liften allemaal mee op die 50 tinten hype!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.