Souvenir

Auteur: Marcella Kleine
Uitgever: Romadevi Stories
Jaar: 2015
Bladzijden: 217

Over het boek:
Zeven jaar na de ontvoering van haar baby ontdekt Susan wie de dader moet zijn en reist af naar het land waar haar kind werd verwekt. Door dubieuze gebeurtenissen wordt Susans overtuiging nog meer gevoed. Esmée is in Indonesië. Of hebben haar familie en psycholoog gelijk en is ze psychisch doorgedraaid? Linda Jansma – bestsellerauteur van o.a. de thriller Verbroken – over Souvenir: Souvenir is een enorm spannend, sfeervol en goed opgebouwd verhaal dat je met geen mogelijkheid meer kunt wegleggen voordat je het uit hebt.

Mening Clasien:
Weer een goed boek van deze schrijfster over de ontvoering van een baby.
Er zijn twee verhaallijnen, de ene vertelt over het leven van de backpackers Esther, Johan en Susan tijdens hun reis door de Gordel van Smaragd. Hun vriendschap die abrupt eindigt en de terugkeer van Susan naar Nederland. Wat is de reden?
Daarnaast het verhaal van nu: Susan, moeder van een drie maanden oude dochter welke op een dag verdwijnt uit de crèche. Ontvoering… maar door wie? Susan begint haar eigen zoektocht en ontdekt het een en ander.
Wat volgt is een spannend verhaal, emotioneel maar ook haatdragend.
De personages zijn goed neergezet, allemaal met een eigen inzicht in de waarheid. De psyche speelt in dit boek een grote rol, zowel Susan als Esther zijn emotioneel en psychisch in de war. Wat is echt en wat wil je zelf?

****

Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.