Speciaal voor jou

speciaalvoorjou

Auteur: Cathy Kelly
Uitgever: House of Books
Jaar: 2013
Aantal bladzijden: 400

Korte samenvatting:
Je zou zo verliefd kunnen worden op het Ierse stadje Redstone, de mensen zijn aardig en in de winkels en cafés heerst een gezellige drukte. Ook Francesca voelt zich hier thuis. Hoewel haar man werkloos is en depressief, en bij haarzelf de overgang opspeelt, probeert ze opgewekt en energiek te blijven om haar gezin bij elkaar te houden.  Peggy is altijd een rusteloze ziel geweest. Nu ze de dertig nadert is het eindelijk gelukt haar droom te verwezenlijken. Ze heeft haar eigen winkel geopend, midden in de stad. Zal ze nu ook de liefde toelaten in haar hart? Wanneer Lillie, een Australische weduwe, in Redstone belandt, maakt ze al snel nieuwe vrienden. Maar Lillie kan niet met haar eigen grote verdriet omgaan.

Mening:
En je wordt ook verliefd op dat Ierse stadje Redstone. Wat een gezellig boek is dit. Typisch weer Cathy Kelly: het gaat over gewone mensen, over het leven, over vriendschappen, nieuwe relaties, over hoop en over liefde. In het begin heb je wel het idee dat er teveel mensen geĂŻntroduceerd worden, maar net als het verwarrend kan worden, gaan al hun levens elkaar raken en is elke verwarring weg. Het boek leest heerlijk weg en het is echt een aanrader!

*****

Marjon.

 

6 gedachten aan “Speciaal voor jou”

  1. ik heb er weer van genoten
    mijn reactie van het boek : ****
    Cathy staat toch wel bekend om de vele personen in haar boeken,maar nu was het net of ik een heel dorp moest leren kennen.
    En toch stroom je daar van eigens gewoon mee in,zonder dat je dat in de gaten hebt.
    Een lekker verhaal met verschillende boodschappen erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.