Start vandaag met ademen

Auteur: Robert Bridgeman en Marleen van den Hout
Uitgever: Ankhhermes
Jaar: 2016
Bladzijden: 144

Over het boek:
In Start vandaag met ademen leveren Robert Bridgeman en Marleen van den Hout een hele nieuwe ademmethode aan om je levenskwaliteit te optimaliseren.

In Start vandaag met ademen geven Robert Bridgeman en Marleen van den Hout je alle tools in handen om met behulp van een hele nieuwe ademmethode je levenskwaliteit te optimaliseren. Ademhalingstechnieken zijn er in alle soorten en maten. Ademspecialisten als Iceman Wim Hof, De OekraĂŻense wetenschapper Buyteko en sportcoach Koen de Jong hebben ieder hun eigen invalshoek. Maar wat als er een techniek zou bestaan die je onder al deze technieken kunt leggen om ze nog krachtiger te maken? Een laagdrempelige methode die je gezondheid, energie en uithoudingsvermogen helpt verhogen en daarbovenop helpt jezelf op diep niveau terug te vinden? Innerlijke rust en ontspannen leven zijn het gevolg. Start vandaag met ademen gaat over de toepassing van ademhalingstechnieken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
De essentie van Bridgeman Adem Methode (BAM)

– snel en effectief naar een onderbuik-ademhaling

– snel en effectief uit je hoofd en in je lijf

– lichaamsbewustzijn en gevoel ontwikkelen

Met als gevolg

– meer rust en energie

– sterke intuĂŻtie, (zelf)vertrouwen, kalmte, kracht

– ontspannen nek en schouders, krachtige buikspieren

– meer gezondheid, zelfgenezing, concentratie en nachtrust

Mening Marjon:
Waar elk boek over ademhaling en hyperventilatie gaat over de inademing gaat dit boek vooral over de uitademing en juist dat lijkt een wereld van verschil te maken. Het is een zeer verhelderend boek met toegankelijke informatie en prettige uitleg. De oefeningen zijn goed te doen. Klein minpunt vind ik de vele praktijkvoorbeelden, maar dat is misschien iets van mij persoonlijk. Absoluut een aanrader.

*****

Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.