Steeds leuker

 

Auteur: Jelle Hermus
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Jaar: 2017
Bladzijden: 288

Over het boek:
De voordelen zonder de nadelen

Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar ‘Steeds leuker’ om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn.

In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je – door het zetten van de juiste kleine stappen – je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen.

Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn.

Jelle laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen.

Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. ‘Steeds leuker’ is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid.

Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl – waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer 140.000 mensen en zijn populaire Broednest cursussen hebben duizenden mensen geholpen om het leven stap voor stap steeds leuker te maken.

Mening Marjon:
Ik volg de site van Jelle – sochicken.nl¬†– al een hele tijd en besloot daarom ook het boek te kopen. Met toch wel een beetje het idee van: weer een zelfhulp-boek. En ja, dat is het ook, maar toch een die met kop en schouders boven al die andere boeken uitsteekt! Je hebt al die andere boeken niet meer nodig. Jelle’s geheim: zijn eenvoudige, maar doeltreffende manier van duidelijk maken hoe je het voor jezelf leuker kan maken. Hij brengt het op zo’n manier dat het lijkt alsof hij je persoonlijk aanspreekt, zonder een belerend toontje. Het geeft inzichten met zoveel logica dat het helder is. Ik kocht zelf het eBook en dat is enigszins interactief: vanuit het boek kan je naar je ‘eigen eierdoos’ met extra tips, filmpjes en andere bijzondere dingen die zeker een toegevoegde waarde hebben. En dan is het ook nog eens allemaal leuk geschreven. Voor jong en oud, je bent nooit te oud om je leven leuker te maken.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.