Steenhouwer (Patrick Hedstrom & Erica Falck 3)

 

Schrijver: Camilla LĂ€ckberg
Uitgever: Anthos
Jaar: 2008/2018
Bladzijden: 464

Over het boek:
In het Zweedse kustplaatsje FjÀllbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet in zee is verdronken.
Inspecteur Patrik Hedström leidt het politieonderzoek. Hij kent het meisje: zijn vrouw Erica en Sara’s moeder Charlotte zijn vriendinnen. Tijdens het onderzoek komen mysterieuze zaken uit het verleden aan het licht. Maar hoe houden gebeurtenissen van tachtig jaar geleden verband met de dood van Sara?

Mening Marjon (9-4-2010):
Ik heb bewust de korte samenvatting van Biblion geplaatst omdat ik vind dat de ‘gewone’ samenvatting veel te veel bloot geeft. En dat is zĂł zonde, want dit is een ongelofelijk goed boek, waarin je wordt meegezogen in een wirwar van verhalen. Er is veel menselijkheid, maar vooral veel beklemmende spanning en veel raadsels, want heel lang begrijp je niet de verbanden van alle verhaallijnen. Maar ze komen bij elkaar en het plot is uiteindelijk heel erg verrassend. Ik heb weer een auteur ontdekt, waarvan ik alles wil lezen, echt geweldig! Leuke detail: in alle boek van LĂ€ckberg komen dezelfde hoofdpersonen voor. Dit zou het 3e boek in de serie zijn en er zijn nu 7 boeken totaal.
Voor liefhebbers van dit soort thrillers: Je kan het boek nu bij Bruna kopen voor 5,95 en je krijgt er een Nijntje bij ;-))))

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.