Stemmen op Blind Vertrouwen

Blindvertrouwen-boek

Wisten jullie dat Elly Koster met dit boek is genomineerd voor de Valentijnsprijs 2016? Dat is de prijs voor het meest romantische boek. Ik kan jullie verzekeren dat dit een heel romantisch boek is en ik wil zo graag dat Elly met dit boek wint! Ik weet dat veel bezoekers hier dit boek ook gelezen hebben… Dus ik vraag… Willen jullie stemmen voor Elly? Dat kan HIER (opent in nieuw venster/tabblad). Meer lezen? KLIK HIER.

10 gedachten over “Stemmen op Blind Vertrouwen”

 1. Ik ga zaterdag samen met Xandra naar de uitreiking van de Valentijsprijs. Wij hebben een uitnodiging gekregen omdat we boeken gerecenseerd hebben voor deze prijs. Ik ga deze schrijfster en vele andere dus in het echt ontmoeten ?? in Ermelo. Het gewone boek krijgen we bovendien mee naar huis.
  Ik heb er zo’n zin in.

  1. Oh Clas, wat geweldig dat jij daar naar toe gaat! Doe Elly dan maar de groeten van mij 😀 En heel veel plezier!

 2. Heel erg bedankt Marjon! Super!
  En iedereen die op mijn boek gestemd heeft ook hartelijk dank. Heel fijn!

  Leuk dat je er zaterdag bij bent Clasien. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten. Tot dan!

  1. Leuk dat je Clasien gaat ontmoeten, het is een lieverd! Ik hoop met heel mijn hart dat je wint, Elly! En we gaan vrijdagmiddag natuurlijk naar Tijd voor Max kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.