Stil en druk

Het is hier wat stil. En dat komt gewoon omdat ik het momenteel zo druk heb. Hoewel ik echt wel elke dag lees (het is tenslotte mijn rustpuntje), kom ik er maar weinig aan toe op zo’n dag. En dat blijft deze week nog wel even. Het zijn vooral leuke dingen gelukkig. Zo ga ik morgen met een goede vriend lunchen in Amsterdam en ik denk dat het wel terrasjesweer is dan 🙂 Ik heb er zin in!

Maar hopelijk wordt het volgende week weer iets rustiger. Ik laat voorlopig de mails maar voor wat ze zijn en dat betekent dat de toegezonden recensies ook blijven liggen. Geen paniek; ze zijn ontvangen en ze zullen worden geplaatst. En dan duik ik nu maar weer in het prachtige boek waarin ik afgelopen weekend al begon:

inhetlandvandekoraalboom

 

Ik kan jullie alvast vertellen dat het een absolute aanrader is!

Fijne avond verder!

6 gedachten over “Stil en druk”

  1. Dat maakt toch niet uit joh….geniet ervan zeker met dit weer je hebt het zo af en toe nodig he….die heerlijke zonnestralen. de boeken en de recensies lopen niet weg en wij ook niet 😉 xx ps geniet ervan

  2. Nou dat terras ging niet door. Woensdag was de dag dat het alleen maar mistig was, brrr. Maar genoten heb ik wel. Daarna hadden we een familiecrisis en de mails stapelen zich maar op. Dus ik doe nu mijn best om het weg te werken. Ook wel eens lekker, een paar uurtjes mails beantwoorden en zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.