Stilte (A Sign of Love 1)

 

Auteur: Mia Sheridan
Uitgever: Z&K
Bladzijden: 320
Jaar: 2017

Over het boek:
Stilte van Mia Sheridan vertelt het heftige verhaal van Bree, die om een traumatische ervaring te verwerken haar boeltje oppakt en naar een nieuwe stad verhuist. Bij het boodschappen doen loopt ze daar Archer tegen het lijf. Ze is meteen van hem onder de indruk, maar Archer is nogal zwijgzaam. Als in: hij praat helemaal niet. Al sinds zijn zevende niet. Kan haar liefde zijn stilte doorbreken? Stilte is een aangrijpende New Adult-roman en het indrukwekkende debuut van Mia Sheridan.

Mening Natasja:
Bree heeft iets vreselijks meegemaakt en besluit vanwege al haar ellende een tijd weg te gaan. De dag dat ze Archer tegen het lijf loopt is voor haar een vreemde gewaarwording en ze wil weten wie deze man is. Als ze er achter komt dat Archer niet praat wordt ze nieuwsgierig en probeert ze meer informatie te winnen over deze zwijgzame man. Wat ze niet weet is dat ook Archer een grote rugzak met zich meedraagt.
Ik had nog nooit niks van deze schrijfster gelezen maar ik weet dat zeker dat ik meer van haar wil gaan lezen. De schrijfstijl is erg prettig en bevat diepgang. Ook is dit zo’n verhaal wat je niet snel vergeet vanwege het onderwerp en de kracht die het uitstraalt om door te zetten in het leven, ook als het even niet zo leuk is allemaal.
Humor, drama, erotisch en zeker een boek dat je in Ă©Ă©n ruk uit wil lezen.

*****

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.