Suikervrij in 21 dagen (EetPaleo)

eetpaleo-suikervrij

Auteur: Marinka Bil
Uitgever: EetPaleo
Jaar: 2015
Bladzijden: 195

Over het boek:
EetPaleo Suikervrij helpt jou voor eens en voor altijd van je suikerverslaving af te komen.

Het is geen extreme detox, geen sapkuur, maar afkicken met Ă©cht eten. Afkicken terwijl je je lichaam optimaal voedt en nog lekker eet ook. Zodat jij de zoetigheid niet eens mist!

EetPaleo Suikervrij is een programma welke je gewoon in je dagelijks leven vol kan houden. Ook wanneer je een drukke baan en een gezin hebt. Zelfs wanneer je niet zo van koken houdt. Je hebt er slechts 21 dagen voor nodig. En ik help je er doorheen.

EetPaleo Suikervrij biedt je alle informatie die je nodig hebt, inclusief heerlijke en makkelijke recepten. Een uitgebreid maaltijdplan en zelfs de boodschappenlijst staat al voor je klaar.

Mening Marjon:
Ik ben een enorme fan van Marinka Bil en haar EetPaleo. In tegenstelling tot andere schrijvers van gezonde en oervoeding heeft ze iets luchtigs en positiefs en niet iets belerends. Ze zwaait niet met haar vingertje maar bejubelt het Paleo-eten. Dit boek gaat over Suikerverslaving en hoe je daar op een simpele manier vanaf kan komen. Eerst vertelt ze wat suiker met je doet. Er staan simpele lijsten in die aangeven wat wel en niet mag en daarna volgt er voor 3 weken een menulijst met ontbijten, lunches en diners. Ook worden tips gegeven wat je als tussendoortje kan nemen. Uiteraard staan er ook recepten in (ongeveer 60). Een heerlijk boek! Helaas is het boek alleen als pdf verkrijgbaar.

Voor wie het niet weet: Paleo staat voor oervoeding, voeding die onze voorouders, de oermens aten. Het idee is dat ons lichaam nog altijd zo werkt en dat wij dus voor een optimale gezondheid en welzijn zo zouden moeten eten en drinken.

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.