Teamwork

Auteur: Kate Hardy
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2017
Bladzijden: 320

Over het boek:
Twee artsen moeten hun eigen trauma’s genezen…

Ze zijn dikke vriendinnen en werken allebei als arts in Londen. Madison op de afdeling verloskunde en Katrina als kinderarts. Ze delen een grote toewijding voor hun patiënten, ze delen hun liefde voor kinderen en ze delen een zwak voor knappe maar moeilijke mannen.

Als Madison de nieuwe afdelingsarts ontmoet weet ze niet wat er met haar gebeurt, ze voelt zich meteen tot hem aangetrokken. Maar Theo Petrakis heeft zo zijn eigen bagage.

Katrina had zich voorgenomen nooit meer iets met een collega te beginnen. Helaas is Rhys Morgan, de nieuwe kinderarts, nogal onweerstaanbaar. Het is maar goed dat hij ook heel afstandelijk is.

Al weten Madison en Katrina dat het heel onverstandig is, hun band met Theo en Rhys lijkt meer te zijn dan alleen een werkrelatie. Maar beide mannen moeten eerst de demonen uit hun verleden onder ogen zien voordat ze de liefde in hun leven toe kunnen laten.

Mening Marjon:
Eigenlijk had ik er iets meer van verwacht. Maar het boek bestaat eigenlijk uit twee ‘Bouquet-achtige’ doktersromans. Het is dan ook opgesplitst in ‘boek een’ en ‘boek twee’. En het loopt niet bepaald over van inhoud. Maar dat neemt niet weg dat het prettig wegleest.

Boek een gaat over Maddie en Theo die een soort van liefde-op-het-eerste-gezicht beleven. Maddie moet echter nog haar mislukte huwelijk verwerken en Theo een trauma wat eigenlijk niet eens zijn trauma is maar dat van zijn moeder. En dan opeens is alles verwerkt… In boeken is alles mogelijk. Boek een krijgt van mij 3 sterren. ***

Boek twee vind ik iets vlotter lezen. Al vind ik Katrina wel erg toegeeflijk naar Rhys toe. Maar dat zal de liefde wel zijn. Het verhaal overlapt dat van boek een en dat maakt het wel erg leuk. Dit boek kent ook wat meer diepgang en krijgt daarom 4 sterren. ****

Gemiddeld naar boven afgerond:

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.