Tegenstroom (Eilandliefde 4)

 

Auteur: Jackie van Laren
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2018
Bladzijden: 320

Over het boek:
Deel 4 van de Eilandliefde-serie
Martin Freriks is zijn hele leven al verliefd op Elodie Rombouts, het mooiste meisje van school. Ze is model geworden, loopt shows voor Victoria’s Secret en woont in New York. Hij liet haar ooit gaan voor Gwen – maar heeft haar nooit kunnen vergeten. Intussen staat zijn relatie met Gwen onder spanning. Hij gaat een weekendje naar het eiland, waar zijn zus Wende het nieuwe seizoen in wil luiden met een groot feest in strandtent Grote Vis. Wanneer zij voorstelt om Elodie voor het feest uit te nodigen, komt Martins jeugdliefde ineens wel heel dichtbij.
Elodie is niet de enige oude vlam die het stof doet opwaaien. Vincent is dolverliefd op Milena, maar dan staat ineens zijn oude vriendin Mandy voor zijn neus, die hem maar niet kan vergeten. Ze is diep gekwetst dat hij nu wél serieus is met een ander meisje. Voor Mandy lijkt Vincent de ware, maar soms komt liefde uit een onverwachte hoek


Mening Marjon:
Dit is alweer het vierde en laatste deel van Eilandliefde en omdat ik dat wist ging ik me inhouden, althans ik deed daar een poging toe maar het mislukte. Ook dit deel is weer zo’n leuk boek en je wordt direct meegenomen naar het Waddeneiland en de vriendengroep over wie we ook lazen in de voorgaande delen. De hoofdrol in de eerste persoon is in dit deel weggelegd voor Martin: de broer van Wende uit het eerste deel. Martin is leuk neergezet, niet macho, maar gewoon als een echt mens. Hij heeft problemen met zijn vriendin, dan komt er nog iemand van vroeger op de proppen en de echte liefde lijkt ook langs te komen. Het boek bevat weer van alles wat: liefde, romantiek, humor en diepgang omdat er zaken in voorkomen die in het echte leven ook spelen. Leuk in alle delen zijn de Intermezzo’s: een dialoog tussen twee mensen uit de groep die geen hoofdrol spelen. Wat een aanrader, deze serie!

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

  

2 gedachten over “Tegenstroom (Eilandliefde 4)”

  1. Het zijn inderdaat fantastische delen echt voor een zonnig balkon of zee dagje heb ze alle vier tegelijk gekocht je zit er gelijk in heerlijk in januarie komt er weer een boek van haar uit :de meisjes magneet of dit een serie word ik weet het niet maar de boeken van deze schrijfster zin echt geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.