Terug naar jou (Thunder Point 6)

terugnaarjou

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: 243

Over het boek:
Seth Sileski had alles: hij was sportief, populair en de toekomst lag voor hem open. Na een verkeersongeluk is zijn veelbelovende footballcarrière echter voorgoed voorbij, en keert hij terug naar Thunder Point. Daar gaat hij als politieagent aan de slag. Hij loopt ook zijn jeugdvriendinnetje Iris weer tegen het lijf. Ooit, lang geleden, toen hij nog stom en onbezonnen was, brak hij haar hart… Nu hoopt hij terug te krijgen wat ze ooit hadden.
Iris blijft hem uit de weg gaan, en Seth begrijpt niet helemaal waarom ze nog steeds zo boos is om iets wat lang geleden gebeurde. Maar wanneer hij alles uit de kast haalt om haar weer voor zich te winnen, ontdekt hij dat hij veel meer goed te maken heeft dan hij ooit had kunnen vermoeden…

Mening Marjon:
Eindelijk weer een overtuigend goed boek in de serie Thunder Point. Ook hier komen in het begin veel namen voor die je weer even moet plaatsen, maar al gauw komt het verhaal goed op gang en leef je mee met Iris en Seth. Iris heeft een geheim in het verleden dat tussen haar en Seth in staat. Pas als hij dat geheim ook kent, kunnen ze weer naar elkaar toegroeien. De twee zijn bijzonder menselijk neergezet. Bijrollen zijn er voor Troy en voor dr. Grant uit het vorige deel. En naast dit verhaal speelt er een verhaal apart over intimidatie waaruit blijkt dat niets is wat het lijkt. Helaas wordt dat stukje verhaal een beetje afgeraffeld. Maar alles bij elkaar genomen is dit weer een heerlijk boek van Robyn Carr om je in te verliezen.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

    

6 gedachten aan “Terug naar jou (Thunder Point 6)”

    1. Jolanda, meestal komen er 3 snel achter elkaar uit (en dan ook direct de trilogie) en dan is het lang wachten op de volgende 3. Maar ik hoop dat ze snel zijn!

    1. Zwartraafje, ik vind de Virgin River-serie veel beter, die serie ben ik tussendoor zelfs aan het herlezen. Dat zijn 20 delen, dus wat heb jij dan nog heerlijk veel voor de boeg!

    1. Nou, ook Thunder Point is weer de moeite waard.

      Trouwens ook zo’n mooie serie is die van Susan Wiggs: Avalon (in het Engels The Lakeshore Chronicles). Net zoiets en echt een aanrader. Je had vast niets meer te lezen hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.