Terug naar Montana

 

Auteur: Debbie Macomber
Uitgever: Harpercollins
Bladzijden: 243
Jaar: 2018
Eerder verschenen: In goed vertrouwen

Over het boek:
Wanneer haar grootvader haar vraagt terug naar Montana te komen, vindt Molly Wheaton dat eigenlijk niet zo’n slecht idee. Zijn ranch is een veel betere plek om haar twee zoontjes groot te brengen dan de grote stad. Dan hoort ze van ene Sam Dakota – een man die ze nog nooit heeft ontmoet – dat haar grootvader ernstig ziek is. Zonder verdere aarzeling pakt ze haar spullen en verhuist met haar kinderen naar het dorpje Sweetgrass, Montana. Daar ontmoet ze Sam eindelijk. Maar wie is hij? Waarom werkt hij op de ranch van haar grootvader? En waarom vertrouwt de sheriff hem overduidelijk niet? Ondanks haar twijfels en vragen voelt ze zich steeds sterker tot de ruige, ongrijpbare cowboy aangetrokken. Maar zal hun prille liefde bestand zijn tegen de onthullingen uit Sams verleden en de vreemde voorvallen die de ranch plagen? Dit verhaal is eerder verschenen onder de titel In goed vertrouwen.

Mening Natasja:
Het leven van Molly is Ă©Ă©n grote puinhoop: de vader van haar kinderen achter de tralies, problemen op school met haar oudste zoon Tom.
Het berichtje dat ze krijgt van haar opa komt dan ook erg hard aan, het gaat helemaal niet goed met hem. Wat ze wil is het liefst naar hem toegaan, wat ze al veel eerder had willen doen, maar wat door gebrek aan geld een groot probleem is. Nu hoeft ze niet verder na te denken, ze gooit alles in de verkoop en vertrekt “voorgoed” naar haar opa. Daar ontmoet ze Sam, de man die al lang voor haar opa zorgt en werkt, maar ook hij heeft een verleden waar Molly niets van af weet.
Wat een prachtig boek was dit weer van Debbie, zo meeslepend en zeker ook op sommige momenten spannend. Perfecte sfeer beschrijvingen, en ik vond het dan ook erg jammer dat het alweer uit was. Top!

*****

Natasja.

EĂ©n gedachte over “Terug naar Montana”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.