Terug naar Virgin River (Virgin River 19/21) *****

Wat een feest dat Robyn Carr opeens de serie Virgin River weer heeft opgepakt! Ongetwijfeld heeft dat te maken met het grote succes op Netflix (waar het verhaal toch heel anders loopt), maar ze maakt mij er heel blij mee. En wéér is het goed, hè. Virgin River verveelt nooit.

Note: Voor Virgin River zit de Grace Valley serie. Deze is helaas hier nooit uitgegeven en dus ook niet vertaald. Ik las ze wel: KLIK. Na Virgin River komt Thunder Point KLIK. En daarna Sullivan’s Crossing KLIK. Ogenschijnlijk hebben de series niets met elkaar te maken, maar toch lopen ze een beetje in elkaar over. Er komen personen van de ene serie in de andere voor, enzovoort. Leuk gedaan!

Het nummer van het boek is even een dingetje. Er waren namelijk officieel 20 verhalen verschenen en dat maakt dit nieuwe verhaal het 21e verhaal. Maar de uitgever telt anders, bepaalde korte verhalen tellen niet voor vol mee. Ik vind dat verwarrend en houd liever mijn eigen telling aan.

Vorige delen:

 

 

     

  

 

 

 

2 gedachten aan “Terug naar Virgin River (Virgin River 19/21) *****”

  1. Dat zijn veel boeken ,ik heb de filmserie gezien met een vervelend einde,met veel vragen ,maar er schijnt een vervolg te komen ,serie4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.