Thuishaven – Chesapeake Bay Saga 3

Thuishaven

Dit boek maakt deel uit van de Chesapeake Bay Saga. Er is echter nog een boek van Nora Roberts dat dezelfde titel heeft: KLIK

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011
Bladzijden: 398

Samenvatting:
De drie verwaarloosde schoffies die Ray en Stella Quinn ooit liefdevol in hun huis opnamen, zijn inmiddels volwassen mannen. Cameron, Ethan en Phillip zijn totaal verschillend, maar over Ă©Ă©n ding zijn ze het eens: familie is het allerbelangrijkst. Dus wanneer Ray onverwacht overlijdt, keren ze terug naar hun ouderlijk huis om aan zijn laatste wens gehoor te geven. Zorgen voor de tienjarige Seth.

Het mag allemaal voor een goed doel zijn, Phillips liefdesleven heeft er zwaar onder te lijden. Elk weekend verruilt hij het bruisende Baltimore braaf voor St. Chris, waar hij meewerkt in het familiebedrijf en erop toeziet dat Seth zijn huiswerk maakt. Hij is dan ook blij als hij Sybill Griffin – mooi, intelligent en stijlvol – ontmoet, want hij kan wel wat afleiding gebruiken. Maar net wanneer hij zich realiseert dat ze misschien wel meer voor hem betekent dan afleiding alleen, ontdekt hij dat ze iets heeft achtergehouden. Iets wat alles kan ondergraven wat hij en zijn broers voor Seth hebben gedaan.

Mening:
Ik heb van deel 1 en 2 echt genoten, maar dit boek voelde van het begin af aan ‘rommelig’. Het feit dat het onderdeel is van een serie en dat de personen uit de voorgaande boeken meespelen, maakt wel weer veel goed. Wel bijzonder dat er in dit boek al een ontknoping kwam van wat in de voorgaande boeken nog zo mysterieus leek. Er volgt namelijk nĂłg een vierde deel.

***

Marjon.

 

 

2 gedachten over “Thuishaven – Chesapeake Bay Saga 3”

  1. Jaaa ik zou net recenses plaatsen over de hele serie toen ik deze tegen kwam.
    Ik vond de serie echt een aanrader

    1. Ik heb het laatste boek nog nooit gelezen. Jij wel? Ga ik nog wel doen, maar ik vond het derde boek een beetje tegenvallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.