Tijdgeest


Auteur: Hans Peter Roel
Uitgever: N.E.X.T. Company Publishers B.V.
Jaar: 2020
Bladzijden: 356
Over het boek:
We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Het spannende boek TIJDGEEST is meer dan een verhaal en het neemt je mee in wat er momenteel gaande is.

EEN ZOEKTOCHT NAAR DE WAARHEID De mooiste versie van jezelf Misschien zie je het nog niet om je heen, maar we staan aan het begin van “de nieuwe verlichte tijd”. In deze nieuwe wereld kennen we geen landsgrenzen meer, maar zijn we Ă©Ă©n wereldbevolking. Er zijn geen winnaars en verliezers, maar mensen die elkaar helpen. We gaan ons niet alleen verbonden voelen met andere mensen, maar ook met dieren en de natuur. Er komt licht in deze duistere wereld. Ook jij kan helpen de nieuwe tijd de creĂ«ren. De tijdgeest is er klaar voor. Kies bewust voor het licht boven de duisternis. Kies voor een gelijke verdeling van geld en middelen, zodat iedereen een menswaardig bestaan kan leiden en er voldoende geld beschikbaar is voor onderwijs en gezondheidszorg. Ga op een respectvolle manier met jezelf, met de ander, met dieren en met de aarde om, zodat het licht zal zegevieren! Wil je deze tijd begrijpen, dan is dit boek precies wat je zoekt. Hans Peter Roel wil helderheid brengen in tijden van chaos en onrust. Er is een verandering van tijdperk gaande, waarin hij je in dit boek meeneemt. De nieuwe tijdgeest helpt ons om de enorme problemen waar we voor staan, op te lossen.

Mening Marjon:
Dit is een boek dat je in sneltempo uitleest omdat het zo toegankelijk en interessant is, een pageturner. Maar daarna ga je er nog over nadenken. En dat blijf nog wel even doen. Want dit boek raakt je en dwingt je anders tegen dingen aan te kijken. Ik was al bezig mijn ogen te openen en dit boek geeft het laatste zetje en maakt je bewust van wat er in de wereld gebeurt (zoals de Coronacrisis). Niets is toeval. Het gebeurt met een reden, al dan niet gestuurd. Het wordt tijd dat mensen verder kijken dan alleen dat waar we dagelijks over lezen. Heel boeiend en een absolute aanrader!
*****
Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.