Tijdloze liefde

 

Auteur: Hans Peter Roel
Uitgever: N.E.X.T. company BV
Jaar: 2018
Bladzijden: 448

Over het boek:
Het verhaal van de eeuwige liefde.
”Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten.”
Soms ontmoet je iemand, waarvan je zeker weet dat je de persoon al kent, ook al heb je diegene nog nooit gezien. Zielsgenoten komen elkaar in verschillende levens telkens weer tegen. Een heel enkele keer is er zelfs sprake van zuivere liefde die door de verschillende levens heen blijft voortbestaan. Dit wordt tijdloze liefde genoemd.
Het boek ”Tijdloze liefde” beschrijft een liefdesgeschiedenis die begint in het Parijs van 1835. De geliefden komen elkaar voor de tweede keer tegen in het Nederlands-IndiĂ« in 1934. New York rond de eeuwwisseling is het decor waar de geliefden elkaar voor de derde keer treffen. Ze wonen heden ten dage nog altijd samen in de wijk New Yorkse wijk SoHo.
Laat je meevoeren in deze bijzondere liefdesgeschiedenis en weet dat ieder mens ergens op de wereld een tijdloze liefde heeft rondlopen.

Mening Marjon:
Dat liefde blijft en dat de ziel overleeft is iets wat ik absoluut geloof en een geloof blijft natuurlijk iets heel persoonlijks. Maar hoe mooi dat er zo’n boek als dit over geschreven is. Hans Peter Roel heeft fictie en non-fictie gemengd en daar komt deze prachtige roman uit. In wezen bestaat het uit 3 aparte verhalen die alles met elkaar te maken hebben. Toeval is niet aan de orde, liefde wel. Het boek leest heerlijk weg, heel toegankelijk met korte hoofdstukken, mooie quotes aan het begin van ieder hoofdstuk en als je het uit hebt weet je zeker dat je het nooit gaat vergeten. Een aanrader voor iedereen!

*****

Een note:
Ik kon dit boek lenen van een vriendin. Ik wilde het zo graag lezen, al vanaf het moment dat het in mei 2018 uitkwam. Helaas verschijnt het blijkbaar niet digitaal en omdat ik bezig ben te ‘ontspullen’ wil ik helemaal geen papieren exemplaar meer aanschaffen. Toch jammer van de uitgever, want ze hadden in ieder geval Ă©Ă©n boek meer verkocht als het ook digitaal uitgebracht was. Nu kon ik het gelukkig lenen en heb ik het toch gelezen.

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.