Toen ik jou ontmoette

toen ik jou ontmoette

Auteur: Cecelia Ahern
Uitgever: Prometheus
Jaar: 2016
Bladzijden: 320

Over het boek:
Het jaar waarin alles veranderde. Het jaar waarin ik mijn thuis vond. Het jaar dat ik jou ontmoette. Op het moment dat Jasmine haar baan verliest, lijkt haar wereld in te storten. Gewend aan een leven waarin haar werk en haar geliefde zus haar volledig in beslag nemen, valt ze met haar plotselinge vrijheid in een zwart gat. Maar haar ontslag opent nieuwe deuren. In haar jaar als werkloze leert ze meer over zichzelf dan ze ooit had kunnen bedenken – en meer over anderen dan ze ooit had durven dromen. Soms dient vriendschap zich aan op de meest onverwachte momenten.

Mening Natasja:
Als Jasmine haar baan kwijt raakt heeft ze zoveel tijd over, dat ze eens goed kan na denken over haar leven.
De zorg voor Heather is eigenlijk alles wat bij Jasmine voorop staat, en niemand maar dan ook niemand zal daar tussen komen.
Maar is dit eigenlijk allemaal wel zo nodig, en heeft ze niet een muur om zich heen gebouwd? Door de verslaving om haar overburen (man) in de gate te houden komt ze tot besef dat ze niet zoveel schilt met het leven van haar buurman.
Ik vond het een vreemde manier van schrijven, het was alsof het een brief was die geschreven was naar Matt. Terwijl het verhaal wat langdradig maar toch achteraf goed in elkaar zat, geef ik maar 3*, omdat ik er zoveel meer van had verwacht. Cecelia heeft super boeken ooit geschreven, maar deze vond ik toch wel een stuk minder.

***

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.