Totaal van slag (Sweet Magnolia’s 5)

Auteur: Sherryl Woods
Uitgever: Harlequin HQN
Jaar: 2017
Bladzijden: 480

Over het boek:
Annie Sullivan had zich haar thuiskomst in Serenity heel anders voorgesteld. Ze is nog maar net vol enthousiasme begonnen als sporttherapeut bij The Corner Spa, wanneer ze hoort dat Tyler Townsend, beroemd pitcher in de Major League, ook terug is. Hoewel Ty en zij al jaren uit elkaar zijn, is ze zijn bedrog nog niet vergeten. Dus neemt ze zich voor ver bij hem uit de buurt te blijven. Al is dat nog niet zo makkelijk, want hij is minstens zo aantrekkelijk als toen


Ty heeft spijt als haren op zijn hoofd van zijn stomme actie van jaren geleden, waardoor hij zijn grote liefde, Annie, kwijtraakte. Toch is hij dolgelukkig met het levende resultaat van zijn gedrag van destijds, zijn driejarige zoontje, Trevor. Nu hij terug is in Serenity en Annie weer heeft ontmoet, ziet hij het ideale plaatje – Annie, Trevor Ă©n zijn gedroomde toekomst – helemaal voor zich. Maar het wordt nog een hele klus om haar te overtuigen!

Mening Marjon:
Wat een juweeltje! Mishandeling, een voogdijzaak, een man die zijn vrouw kleineert en een moeder die haar heup breekt en bij haar dochter komt inwonen. Het valt allemaal niet mee voor de inwoners van Serenity en ook niet alles wordt opgelost. Het is net als in het echte leven. Goed geschreven, nodige diepgang maar niet zwaar en leest heerlijk weg.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.