Tussen hoop en liefde (Hope’s Crossing deel 1)

tussenhoop

Auteur: RaeAnne Thayne
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2013
Bladzijden: 263

Samenvatting:
Tijd voor romantiek? Dat heeft Claire Bradford niet. Niet dat dat haar deert. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en de jonge, blonde receptioniste voor wie haar man haar heeft verlaten. En dan is daar nog haar goed lopende kralenwinkel. Wanneer het nieuwe hoofd van politie, Riley McKnight, die net is teruggekeerd naar Hope’s Crossing, haar winkel binnen stapt, verandert echter alles.
Na jarenlang als undercoveragent te hebben gewerkt, is de rebelse jongen van toen, toe aan rust. Die vindt Riley bij Claire, de enige in zijn geboortestad bij wie hij zich echt thuisvoelt. Dan wordt het stadje opgeschrikt door een ernstig auto-ongeluk, waarbij Claire gewond raakt en Rileys nichtje omkomt. Claire en Riley zouden juist nu veel steun bij elkaar moeten vinden, maar dat is niet het geval. Riley voelt zich verantwoordelijk voor het ongeluk en trekt zich terug. 
Kan hij zich ooit over zijn schuldgevoel heen zetten en helemaal voor Claire kiezen?

Mening Jolanda:
Eigenlijk kwam ik per ongeluk op dit boek terecht op de site van Harlequin boeken. Ik zag de voorkant en moest gelijk aan robyn Carr haar boeken denken. Dus heb ik deze serie aangeschaft! De eerste drie boeken zijn gebundeld wat wel handig is want vind je het leuk dan kun je door lezen! En eerlijk is eerlijk ik vond ze leuk… Wou alle drie de boeken wel in een keer uitlezen maar dat lukte me tijd technisch niet.

Je leeft al heel snel met Claire mee en eigenlijk met het hele dorp wat een tragedie staat te wachten. Je wilt ook snel alles weten over de angel van hop crossing maar daar kwam. kom je niet achter in dit deel van het boek dus hup hup op naar deel twee!

****

Mening Marjon:
Ik heb genoten van het eerste deel. Natuurlijk weet je al hoe het gaat aflopen maar op de achtergrond spelen verschillende verhalen een rol. Er is diepgang, herkenbaarheid, liefde en romantiek en verhalen los van het hoofdverhaal, die waarschijnlijk in latere delen een hoofdrol gaan spelen. Je gaat van Claire houden, al vind ik haar af en toe wel wat zoetjes overkomen.

****

Mening Natasja:
Dit word een serie waar ik zeker meer van wil gaan lezen.
We maken in dit boek kennis met Claire en Riley, Claire is gescheiden en heeft twee kinderen, en een leuke kralenwinkel.
En Riley die terug is gekeerd naar zijn stad als hoofd van de politie krijgt het best zwaar, veel bewoners zien hem liever gaan als komen, want vroeger was het niet zo朰 schatje.
Door de inbraken in Hope痮 Crossing worden Claire en Riley weer met elkaar geconfronteerd, maar beide weten ze dat dit nooit zal gaan werken.
Het boek lees heerlijk weg en is beeldend geschreven, je zag de bewoners en het stadje gewoon voor je.
Ook voelde je de aantrekkingskracht tussen Riley en Claire. Als Claire een ongeluk krijgt wil Riley alles voor haar doen maar toch weet hij dat hij afstand moet nemen.
Omdat dit het eerste deel van de serie is verwacht ik toch wel iets meer in het tweede deel, omdat er nog onbeantwoorde vragen in dit deel zitten.
Dit is ook de bedoeling denk van deze serie, zodat je meteen door wil gaan naar het tweede deel.

****

Jolanda, Marjon en Natasja.

EĂ©n gedachte over “Tussen hoop en liefde (Hope’s Crossing deel 1)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.