Tussen leven en dood (Mojo 2)

tussenlevenendood

Auteur: Linda Lael Miller
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2010
Bladzijden: 302

Samenvatting:
PrivĂ©detective Mojo Sheepshanks heeft een gave waarvan ze zelf de koude rillingen krijgt: ze kan met de doden communiceren. Op de gekste momenten duiken ze op. Zo heeft ze geregeld contact met Gillian, een meisje dat is ontvoerd en vermoord en dat bij hoog en laag beweert dat de verkeerde daarvoor in de gevangenis zit. Aan Mojo de taak althans, dat vindt ze zelf om uit te zoeken wie het dan wel gedaan heeft. Maar deze zaak is niet het enige wat haar bezighoudt. Haar zus Greer wordt namelijk al een tijd lang gechanteerd, en het is voor iedereen een raadsel door wie. Wanneer Greers echtgenoot dood wordt aangetroffen in de woestijn, besluit Mojo, ook deze keer bijgestaan door knipperlichtminnaar/politieagent Tucker Darroch, tot de bodem te gaan. Met al haar speurwerk ontrafelt ze echter geheimen die zelfs de doden liever niet ontrafeld zien…

Mening:
Dit is het tweede deel in de Mojo reeks en het was weer heerlijk om tussen de geesten te zitten.
Dit is echt een boek voor een paar uurtjes ontspanning en wat spanning.
Ze eindigt haar boeken zo dat je graag het volgende deel wil gaan lezen maar helaas kan ik hier niks van terug vinden ook in het Engels niet.
Het is niet zo dat ik verder niks te lezen heb maar als je eenmaal een goed boek hebt wil ik daar meer van, ken je dat gevoel?
In ieder geval is dit boek voor mij weer een aanrader voor wie van wat geesten humor en spanning houdt.

*****

Natasja.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.