Twee werelden (Thunder Point 4)

twee werelden

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: 267

Over het boek:
Na een zware klus waarbij ze gewond is geraakt, besluit FBI-agent Laine Carrington dat het tijd is om wat afstand te nemen van haar hectische leven in Boston. Ze neemt langdurig verlof op en vestigt zich tijdelijk in Thunder Point. Op deze veilige plek hoopt ze tot rust te komen en mensen weer te leren vertrouwen. Eric Gentry heeft fouten gemaakt in zijn jeugd, maar nu is hij vastbesloten alles goed te doen. Als hij ontdekt dat hij een dochter heeft, verhuist hij naar haar woonplaats, Thunder Point. Hij droomt ervan zich hier eindelijk echt te settelen. Dat hij eenzaam is, heeft hij geaccepteerd Een man met zijn verleden is nu eenmaal geen prins op een wit paard. Als Laine en Eric elkaar ontmoeten, vallen ze als een blok voor elkaar. Tegelijk beseffen ze dat ze uit heel andere werelden komen. En het is nog maar de vraag of de afstand tussen hen ooit te overbruggen is…

Mening Jolanda:
Jaaa ik was helemaal blij en sond te springen in de supermarkt toen ik dit boekje zag liggen eindelijk deel 4 op naar deel 5 heb het zoals gewoon weer in een adem uitgelezen heerlijk. Je zit gelijk weer in ThunderPoint. Al vond ik dit boek niet eens veel contact maken met de vorige personen in het boek! Tuurlijk de namen kwamen voorbij maar we lezen deze keer niet veel over cooper en Sarah.. Het richt zich wat meer op de twee hoofdpersonen. Maar dat heb ik werkelijk geen moment erg gevonden.
Een aanrader en op naar deel 5

Maar zal eerst weer eens virgin rivers overlezen daar kon ik ook zo van genieten namelijk

*****

Mening Natasja:
Dit deel is me een beetje tegengevallen, eigenlijk wel jammer want als trouwe fan verwacht je van ieder deel iets moois.
Het kwam erg traag op gang, met veel herhalingen uit het vorige deel over de sekte, wat Laine daar heeft meegemaakt, maar dat hebben in het vorige deel ook allemaal kunnen lezen.
Ook zat er weinig diepgang in dit deel wat erg jammer is. Tegen het einde kwam er iets meer verhaal in en ging het wat vlotter, dus voor mij maar een kleine drie sterren.

***

Mening Marjon:
Tot bladzijde 180 ongeveer las ik dit boek met gemengde gevoelens. Dan weer was er diepgang, dan was alles oppervlakkig. Ik had ook het gevoel dat vele scĂšnes afgeraffeld werden. Soms ging de tijd met twee maanden in Ă©Ă©n zin verder en soms werd er een hele bladzijde aan een vrijpartij besteed. Drie sterren, dacht ik teleurgesteld. En dat ben ik niet zo gewend van Robyn Carr. De reden dat ik doorlas is dat dit onderdeel van een serie is en dat ik mag verwachten dat elk volgend boek weer beter is. En toen kwam opeens de omslag. Beter laat dan nooit. Het boek werd goed, vloog de diepte in en was niet meer weg te leggen. Hier herken ik ook weer de echte Robyn Carr in. Was het hele boek zo geweest, had ik 5 sterren gegeven. Nu ga ik voor het gemiddelde van 4.

****

Jolanda, Natasja en Marjon.

Voorgaande delen:

  

 

4 gedachten aan “Twee werelden (Thunder Point 4)”

  1. Wat een heerlijk boek weer van Robyn Carr. Al had ik wel een beetje moeite om in het verhaal te komen. De laatste stuk van het boek werd wat vlotter. Kijk nu al uit naar deel 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.