Uit de schaduw (Virgin River 14)

schaduw

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Aantal bladzijden: 430

Over het boek:
Nadat Jillian persoonlijk en beroepsmatig is pootjegehaakt door een collega, is ze alles kwijt wat ze met hard werken heeft opgebouwd. Op advies van haar baas trekt ze zich terug uit het bedrijf, en ze huurt een oud victoriaans huis met een enorme tuin in Virgin River. Daar ontdekt ze dat ze de groene vingers van haar grootmoeder heeft geërfd. Iets voor een nieuwe carriÚre?
Colin Riordan gaat na een helikopterongeluk tijdelijk in een vakantiehuisje in Virgin River wonen om te herstellen van zijn verwondingen – zowel de fysieke als de mentale. Gesteund door zijn familie knapt hij langzaam op, maar het is vooral de schilderkunst waar hij troost uit put, en in de omgeving vindt hij inspiratie genoeg.
Wanneer Jillian Colin achter zijn schildersezel aantreft in haar tuin, voelen beiden direct een verwantschap. Of ze, na alles wat ze hebben meegemaakt, wel toe zijn aan een relatie, weten ze eigenlijk niet. Maar al spoedig merken ze dat je in Virgin River niet altijd iets te kiezen hebt als het om liefde gaat!

Mening Marjon:
Dit deel is wat luchtiger geschreven, een boek om blij van te worden. Vrolijk, vrij en lief. Anders kan ik het niet omschrijven. Toch weer anders dan de voorgaande delen. Hoe doet Robyn Carr dat toch? Want elk boek leest weer als een trein.

*****

Marjon.

Vorige delen:

 

  

 

4 gedachten aan “Uit de schaduw (Virgin River 14)”

  1. Deze krijg van mij 4* heb geen reactie geplaatst bij dit boek anders gaan ze een beetje op elkaar lijken het zijn er zoveel van robyn carr en allemaal mooi…oeps heb ik nu toch een reactie geplaatst?

    1. Hahaha… Ze zijn gewoon allemaal mooi 😉 Ik ben nu een beetje afgekickt… Jij hebt er nog 6 te gaan zeker? Heerlijk hĂš.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.