Uit huis met Jet

 

Auteur: Jet van Nieuwkerk
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Jaar: 2018
Bladzijden: 240

Over het boek:
Dit kookboek is voor iedereen die op zichzelf gaat wonen. Of misschien doe je dat al een tijdje, maar kom je niet verder dan spaghetti met kookroom en kant-en-klare magnetronmaaltijden. Of maak je maar weer een bak yoghurt met cruesli als avondeten, die je met lange tanden leegeet voor de televisie terwijl je denkt: lag er niet nog een zak chips achter het broodrooster?

Ik laat je zien dat je voor weinig geld een verse maaltijd op tafel kunt zetten. Weg met die droge pasta, rode saus uit een pot en geraspte kaas die naar plastic smaakt. Het kan véél lekkerder. En gezonder. Makkelijk, snel en goedkoop. Je krijgt allerlei bespaartips van me. Verder vertel ik hoe je de eettafel er low budget gezellig uit laat zien, een slimme voorraadkast inricht en je huis pimpt.

Mening Marjon:
Wat een leuk, vrolijk en uniek boek. Het is bedoeld voor de beginnende zelfstandige maar ook ervaren zelfstandigen kunnen er veel uithalen: simpele, betaalbare maar toch heerlijke gerechten worden afgewisseld door tips en kleine anekdotes, aantekeningen en foto’s. Er staan vooral vegetarische recepten in maar ook met vlees en vis. Wat een aanrader waar ik nog vaak doorheen zal bladeren!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.