Vang me op (Liefde in de sneeuw 1)

Auteur: Roz Marshall
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Jaar: 2020
KOBO Plus

Over het boek:De bewoners van het Schotse dorp White Cairns Village hebben allemaal zo hun eigen zorgen, vlak voor de kerstperiode. Een van die bewoners is Fiona Easton, een vrouw die van tegenstellingen aan elkaar hangt. Ze is skilerares maar heeft ook hoogtevrees; ze is een passionele vrouw maar is bang voor intimiteit. Na er een paar maanden tussenuit te zijn geweest, keert ze terug naar haar werkplek: de White Cairns skischool. Over haar gebroken hart is ze nog niet helemaal heen, maar ze zal toch weer aan de slag moeten.

Maar dan dwingen een sneeuwstorm en een vermist kind haar om haar angsten voor eens en altijd onder ogen te komen. Wat is nu eigenlijk haar grootste droom? En kan die droom ooit wel uitkomen als hij aan een zijden draadje hangt..?

Ook de rest van het dorp maakt zich op om zo vlak voor de kerst nog dingen recht te zetten die al een tijdje scheef liepen. Laat je meevoeren door dit knusse winterverhaal en waan je zelf een inwoner van White Cairns Village tijdens de feestdagen.

Mening Marjon:
Het boek bestaat uit steeds korte fragmenten waarin je steeds naar weer een andere persoon wordt geleid. En dat maakt het boek erg onrustig. Je komt er niet goed in en je moet in korte tijd veel mensen leren kennen. Je leert ze alleen kennen aan de hand van waar ze mee bezig zijn op dat moment in hun leven en niet qua karakter, die worden amper uitgewerkt. Maar verder is het een leuk niet bepaald dik boek met als echte hoofdpersoon Fiona, die blijkbaar een verlies heeft geleden, al is eerst niet duidelijk welk verlies. Ze komt als skilerares samen met een leerling in de problemen tijdens een sneeuwstorm en dan komt er iets aan het licht.
****
Marjon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.