Vanaf nu, altijd – Sullivan-serie deel 2

vanaf-nu

Auteur: Bella André
Jaar: 2013
Blz: 272
Uitgever: Boekerij

Samenvatting:
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een leugen blijkt te zijn, gooit hij voor Ă©Ă©n nacht alle remmen los. Nicola Harding is voor de wereld beter bekend als Nico, zangeres van sensuele popliedjes. Nadat haar grote liefde haar in de steek heeft gelaten, heeft ze gezworen nooit meer iemand zo dichtbij te laten komen… Marcus en Nicola besluiten Ă©Ă©n nacht met elkaar door te brengen, maar ze hadden niet gerekend op de onverwachte en zinderende aantrekkingskracht die hen dieper verbindt dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Mening Clasien:
Dit tweede deel van deze serie vond ik beter dan het eerste deel. Deel Ă©Ă©n draaide voornamelijk om de sex. In dit deel komen er ook gevoelens en emoties aan te pas. Vertrouwen en je zelf kunnen zijn. Marcus zoekt een date voor Ă©Ă©n nacht om daarna zijn leven weer op te kunnen pakken. Nicola verandert echter zijn leven van af het moment dat ze elkaar ontmoeten.

****

Mening Natasja:
Dit boek had ik gewoon binnen twee dagen uit. Ik zat er meteen weer in en vond het net weer iets mooier dan het eerste deel. Veel liefde humor en sexy momenten, maar zeker de familie die je hier beter leert kennen. Het volgend deel maken we weer kennis met iemand anders uit de familie Sullivan, nou kom maar op.

****

Clasien en Natasja.

2 gedachten aan “Vanaf nu, altijd – Sullivan-serie deel 2”

  1. mijn reactie van het boek ****
    Dit boek had ik gewoon binnen twee dagen uit, ik zat er meteen weer in en vond het net weer iets mooier dan het eerste deel. Veel liefde humor en seksie momenten, maar zeker de familie die je hier beter leert kennen. Het volgend deel maken we weer kennis met iemand anders uit de familie Sullivan, nou kom maar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.