Vaste grond (Thunder Point 1)

Vastegrond

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 269

Over het boek:
Cooper blijft nooit lang op dezelfde plek. Maakt hij voor Sarah een uitzondering?

Deel 1
Cooper is net van plan om langs te gaan bij Ben, een vriend van hem, als hij bericht krijgt dat deze is verongelukt. Toch reist hij af naar Thunder Point, het plaatsje waar Ben aan het strand een bar runde. Hij wil zijn vriend de laatste eer bewijzen, en daarna trekt hij weer verder. Dan hoort hij dat Ben hem een stuk land aan de kust heeft nagelaten. Het ziet er dus naar uit dat hij nog even zal moeten blijven

Na een pijnlijke scheiding is Sarah Dupre helemaal klaar met mannen. Ze heeft ze trouwens ook niet nodig, want ze heeft genoeg aan haar boeiende baan bij de Kustwacht en aan de zorg voor haar broertje. Als Cooper haar pad kruist, en ze moet toegeven dat de aantrekkingskracht tussen hen tweeën overweldigend sterk is, is ze dan ook niet blij.

Cooper wil niets liever dan verder reizen, en Sarah blijft het liefst veilig in haar eigen wereldje. Waarom kunnen ze elkaar dan niet loslaten?

Mening Marjon
Dat was even wennen: een boek lezen met de herkenbare toegankelijke en directe stijl van Robyn Carr wat zich niet in Virgin River afspeelt. Ik moest er echt even inkomen, je gaat onwillekeurig toch vergelijken. Ook had ik eerst een beetje moeite met de vele namen die er in voorkomen. Cooper kwam trouwens al eens zijdelings in Virgin River voor. Maar al gauw zat ik er helemaal in en kon ik het niet meer wegleggen.

*****

Marjon.

 

4 gedachten aan “Vaste grond (Thunder Point 1)”

  1. Voor mij dikke 4*
    Vaak als ik niet weet wat ik wil gaan lezen neem ik een boek van Robyn Carr, dan weet ik gewoon zeker dat ik daar mijn rust en ontspanning in vind. Maar dit was een totaal nieuwe serie, en is dan ook maar weer afwachten of hij net zo mooi is zoals Virgin river. Nou ik zat er meteen weer in, en deze keer speelt het zich af in Thunder Point, heerlijk aan het strand. tot mijn verassing kwamen er zelfs namen in terug uit de Virgin river, erg leuk gedaan. Een nieuwe serie dus een geheel nieuwe opbouw van de personen die we in andere delen terug gaan zien. Dit deel ging over Sarah en Cooper maar er worden ook vele andere voorgesteld. Tot nu toe weer prachtige mensen met allemaal hun eigen problemen. Deze serie beloofd weer wat, ik ben er klaar voor. Want als dit deel al zo goed is……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.