Verborgen talent

verborgentalent2

Auteur: Erica James
Uitgever: De Kern
Jaar: 2002
Aantal bladzijden: 434

Korte samenvatting:
De schrijfclub ‘Verborgen talent’ van Dulcie Ballantyne is een bont gezelschap, maar de leden hebben gemeen dat ze willen ontsnappen aan hun dagelijkse leven en dat ze van schrijven houden. Eigenlijk zijn ze geen van allen van plan om de anderen in hun leven toe te laten, maar wanneer de eerste schroom verdwijnt, ontstaan al snel vriendschappen en komen ze tot de ontdekking dat ze eigenlijk best open staan voor elkaar. Beth met haar legenestsyndroom, de pas gescheiden makelaar Jack, de zeventienjarige Jaz, de eigenzinnige betweter Victor en ten slotte Dulcie zelf, met haar geheime liefdes-relatie met een getrouwde man.

Mening:
Ik las het boek al eerder (KLIK), maar zat er weer helemaal in. Het is een echte Erica James, een waar je je helemaal in kan verliezen. Een boek vol echte mensen, het echte leven en een hoop herkenbaarheid. En net als in het echte leven, loopt niet alles goed af.

Aantal sterren (maximaal 5): *****

Marjon.

7 gedachten aan “Verborgen talent”

 1. Ik was toch wel nieuwsgierig, dus net even bij bol gekeken. Helaas hadden ze deze titel niet maar wel 4 andere van haar besteld voor maar 7,50 per stuk. Helemaal happy

  1. Hahaha, lekker gevoel hĂš, zo’n stapel boeken (voor leuke prijsjes) bestellen. Ik heb dit boek in een dubbel boek zitten. Als je op de afbeelding in mijn log klikt, zie je wat ik bedoel.

 2. Goedemorgen Marjon,

  Ook toevallig dat jullie ook zelfde computerkast heb. Jullie hebben aan vriend gegeven. Die viel helemaal uit de elkaar. Gelukkig is je goed gelukt om elkaar in te zetten. Erg van koolmeesje. Jonge vogels allemaal gestorven. Wij hebben hele tijd gevolgd. Zelfs ooievaar vond ik ook heel erg. Derde kuikens over nest naar beneden gegooid. Nu hebben maar twee kuikens. Vreselijk ervaring voor de ooievaars. Het was behoorlijk koud geweest. En veel regen geweest. Ze hebben voedsel te kort. Daar komt het door. Gelukkig is nu prachtig weer. Dat scheelt het enorm voor de jonge kuikens. Slechtvalk gaat ook goed met twee jonge kuikens. Zo schattig.

  Bij ons is het koolmeesje?? De ander zegt pimpelmeesje??? Verwarrend allemaal. Ik ga vandaag toch even kijken wel zo is. Je boek is wel spannend om te lezen. Heel handig zo om te doen.

  Ik wens jou fijne week.
  Groetjes van Jacqueline & Ferry.

  1. Ik dacht koolmeesje omdat ik dat zwarte deel van het koppie zag. Een pimpelmeesje heeft een blauw kuifje en een koolmeesje een zwarte bovenkant. Maar misschien heb ik het mis!

   Vreselijk van de ooievaars hĂš. Ik was er getuige van, raakte helemaal in paniek. Maar het is de natuur. Daar moeten we respect voor hebben. Ja, de slechtvalk gaat echt goed en de oehoe ging gelukkig ook goed. We wachten het af. Het gaat nu inderdaad warmer worden!

   Groetjes, Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.