Vergeten verleden (Mojo 1)

vergetenverleden

Auteur: Linda Lael Miller
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011
Bladzijden: 366

Samenvatting:
Eerst is er kou. Daarna een stem. En dan dringt tot Mojo Sheepshanks door dat ze geesten kan zien. Het bewijs? Nick, haar overleden ex, ligt naast haar in bed. En hij lijkt zo levend als wat. Hoewel ze aanvankelijk niets van hem of van geesten sowieso! wil weten, is ze toch blij met zijn aanwezigheid als hij haar vlak daarna redt van een aanval door een verknipte vrouw. Maar al snel blijkt dat die dame niet de enige is die het op haar leven gemunt heeft. En Mojo heeft geen flauw idee door wie ze nog meer wordt bedreigd en waarom. Omdat het antwoord op die vragen vermoedelijk in haar verleden ligt een verleden dat ze na de moord op haar ouders volledig is vergeten besluit ze samen met knipperlichtminnaar/politieagent Tucker Darroch naar boven te halen wat er in haar geheugen begraven is…

Mening:
Wat trok mij nou zo aan dit boek? Ik las de achterkant en dacht nou dat lijkt me wel wat een geest in het verhaal zeker omdat ik het paranormale wel erg interessant vind, maar eenmaal in dit boek werd ik verrast door ook de nodige humor wat je toch niet echt verwacht in een thriller en aangezien ik ook graag een chicklit tussen door lees kon dit boek al niet meer stuk. Er zaten ook erg goede spannende gedeeltes in. Het einde in dit boek zorgt dat je ook het volgende boek wil gaan lezen. En komt dat even goed uit want ik ben verkocht.

*****

Natasja.

 

4 gedachten aan “Vergeten verleden (Mojo 1)”

    1. paar jaar geleden heb ik me echt verdiept in het paranormale vind het wel interessant ,je hoopt zo dat het echt zo is,weet je er moet toch iets meer zijn toch???
      maar inderdaad ieder zijn smaak zou niet goed zijn he 😉 als we allemaal van het zelfde hielden.

  1. Dit is deel Ă©Ă©n van de Mojo Sheepshanks reeks. Tot nu toe zijn er twee delen vertaald in het Nederlands. Dit boek bevat alles wat een boek leuk maakt, romantiek, een beetje spanning en een vleugje magie. Mojo is een klasse apart. Voor mij 4 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.