Verkikkerd

Verkikkerd

AUTEUR Lisette Jonkman
UITGEVER Isamsterdam
JAAR 2013
AANTAL BLADZIJDEN 458
Verkrijgbaar in Paperback en eBook
OMSCHRIJVING
 Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…
MIJN MENING
Ik heb genoten van dit boek. Heb soms hardop zitten lachen. Het lijkt me meer op een young adult boek, maar dat heeft voor mij de pret niet mogen drukken.
Tamara

12 gedachten over “Verkikkerd”

 1. Jaaa, dit boek staat ook nog op mijn lijstje. Ik lees er alleen maar positieve reacties op. Ik ben benieuwd.

  Tamara, dank je wel weer!

 2. Ik heb dit boek vorig weekend gekocht 😀 Haar vorige boek ‘Glazuur’ vond ik ook zo’n leuk boek en heb toen ook soms hardop zitten lachen 😉

  1. En dit boek al gelezen?
   Heerlijk, als je echt kan lachen bij een boek. Sophie Kinsella heeft daar ook wel een handje van.

    1. Oh ja, dat zei je al een keer eerder. Goed plan. In de vakantie wil je toch vooral vrolijke boeken lezen (ik dan in ieder geval).

 3. Echt een leuke boek. Heb inderdaad om sommige stukjes hard moeten lachen. Kan nu al niet wachten op haar derde boek

   1. Ja heb weer veel digitale boeken aangeschaft bij Bol. Vanwege de actie 3 boeken voor 15 euro. En morgen weer bij Action kijken want daar hebben ze nu boeken voor 90 cent. En ik vergeet iedere keer de recensies te versturen. Maar zal pas volgende week zijn Marjon vanwege persoonlijke dingen deze week. Alvast mijn excuses

    1. HiHi Manuela, daar hoef je je excuses niet voor aan te bieden hoor! Ik ben blij met elke recensie natuurlijk, maar vrijheid blijheid. Als het er niet van komt of je hebt er geen zin of wat dan ook, dan is het ook goed. Het blijft wel een liefhebberij en uiteindelijk gaat het vooral om lezen en het plezier daarin hĂš.

     Dus jij leest ook veel digitaal? Ik koop niet vaak meer papieren boeken, ik heb er zelfs veel verkocht en weggegeven. Maar toch staat de boekenkast nog bomvol hihihi. En van sommige schrijvers wil ik toch graag het fysieke boek hebben.

     Groetjes, Marjon.

     ps ik heb er ook 3 voor 15,00 gekocht bij BOL!

     1. Oké Marjon dat klopt. Maar schrijf ze wel graag alleen soms te druk om ze te schrijven. Maar gaat goedkomen.

 4. heerlijk boek weer dit is mijn reactie van het boek ****
  Een studententijd op een Campus ,zelf heb ik daar vroeger niks van mee gekregen en kwam gewoon uit school naar huis,toch als ik dit heerlijke boek zo lees hoe gezellig het onderling kan zijn als jeugd heb ik misschien toch iets gemist.Dat het af en toe een grote puinhoop kan zijn kan ik me dan ook wel iets bij voorstellen als je met zo’n stelletje bent.
  Ik vond het dan ook heerlijk om even in de hoofden en in de wereld van de jeugd te zijn,mooie vriendschappen heerlijke humor en natuurlijk de liefde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.