Verleiden in 10 stappen

verleidenin10stappen

 

Auteur: Kristan Higgins
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2013
Aantal bladzijden: 416

Samenvatting:
Een eigen, liefst ook nog mooi en schattig huisje… check. Een nieuwe baan (als arts uiteraard, ze heeft niet voor niets jaren keihard gestudeerd)… check. Een lieve nieuwe hond en een nieuwe hobby om gemakkelijk contact te kunnen leggen… check. En ten slotte een nieuwe look, om op te vallen en te veroveren… check!
Millie Barnes heeft alles wat ze kan bedenken om haar doel te bereiken gedaan of gekocht. Je zou toch zeggen dat het nu moet lukken om het hart van Joe Carpenter (haar grote en eeuwige liefde) te winnen. Ze heeft gedaan wat ze kon om het geluk een handje te helpen, en nu is het geluk aan zet.
Het geluk lijkt de hint te begrijpen. Geholpen door haar vrienden (en op de voet gevolgd door haar ex-zwager, Sam, die zich kostelijk vermaakt met haar escapades) lukt het Millie om Joes aandacht te trekken. En vast te houden!
Maar nu kan ze het gevoel niet van zich afschudden dat de droom die uitkomt eigenlijk helemaal niet lijkt op de droom die ze al die jaren gekoesterd heeft..

Mening:
Wat een heerlijk boek. Je gaat een beetje van de hoofdpersoon – Milly vertelt in de ik-vorm – houden, dat maakt het boek al leuk. Maar de vele humoristische en toch zo menselijke en herkenbare anekdotes voegen ook heel veel toe. Het boek is natuurlijk vreselijk voorspelbaar maar toch niet meer weg te leggen.

*****

Marjon.

4 gedachten over “Verleiden in 10 stappen”

  1. Ik geef deze 3 * een gezellig boek voor tussendoor,ik vond het een klein beetje traag op gang komen,daarna vloog ik er doorheen en sloot het dan ook met een lach af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.