Verliefd, verloofd, verkleumd (North Ness Inn 2)

Auteur: Vanessa Gerrits
Uitgever: Ambo | Anthos
Jaar: 2020
Bladzijden: 154 (ebook)
.
Over het boek:
In de sprankelende kerstnovelle Verliefd, verloofd, verkleumd van Vanessa Gerrits, het vervolg op Leef, lach, loch, reist Esme met haar familie naar Loch Ness voor de feestdagen.De kerstnovelle Verliefd, verloofd, verkleumd van Vanessa Gerrits is het warme en sprankelende vervolg op Leef, lach, loch.Het is begin december en Esme is dolgelukkig: Rory komt naar de Lage Landen om de feestdagen met haar door te brengen – en om zijn schoonfamilie te ontmoeten. De plannen veranderen echter noodgedwongen als Rory zijn voet breekt en zijn vlucht mist, waarna de gehele familie Dries besluit naar Drumnadrochit af te reizen. De verwarming van de herberg mag dan soms uitvallen, bij een knisperend haardvuur weten ze er vast een knusse vakantie van te maken. Tenminste, als ze in de North Ness Inn niet voor een onverwachte uitdaging komen te staan


Ondertussen heeft Shaena het druk met haar hoogsteigen donutzaak, maar ze is niet te beroerd om de manke Rory te helpen met de kerstversiering in de herberg. Bij het opsnorren van de slingers doet Shaena een flinke ontdekking. Zal ze het familiegeheim voor zichzelf kunnen houden?

.
Mening Marjon:
Wat heb ik genoten van dit vooral vrolijke deel. Esme gaat kerst vieren bij haar grote liefde Rory in Schotland en haar ouders en zus gaan mee en gaan Rory voor het eerst ontmoeten. Maar het gaat allemaal heel anders lopen. Er zit heel veel tegen. En dan doet een vriendin van het stel nog een heel bijzondere ontdekking. Ik vloog door het boek heen, zat geregeld te lachen. Helemaal goed.
.
*****
.
Marjon:
.
Het deel hiervoor: 
.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.