Verloren woud

Verlorenwoud

Auteur: Sandra Berg
Uitgever: Cupido
Jaar: 2014

Samenvatting:
Als Maja’s leven in een nachtmerrie verandert, vlucht ze naar de plek waar ze als kind gelukkig was: het woud met zijn moeras.
Op het moment dat ze haar laatste fatale stap wil zetten, wordt haar aandacht getrokken door een opflakkerend licht, dat haar uiteindelijk naar de intrigerende Dante leidt.
Dankzij hem maakt ze kennis met een wereld, waarvan ze het bestaan niet vermoedde.
Maar haar liefde voor Dante stelt haar uiteindelijk ook voor een moeilijke keuze: Haar eigen leven of dat van hem?
Een mysterieuze en (ont)spannende liefdesroman van bestseller auteur Sandra Berg!

Mening:
Een fantasy verhaal kan je eigenlijk alle kanten op laten gaan, ik heb dan ook veel fantasy gelezen maar toch was dit weer een aparte versie en  erg leuk. Het is niet zo’n erg lang verhaal,  je vliegt er doorheen, zeker omdat sommige momenten ook spannend en mysterieus zijn. Ik heb al meerdere boeken van Sandra gelezen en er is er nog niet eentje tegengevallen. Persoonlijk vind ik dan wel dat je ook van een beetje fantasie moet houden. Ik heb er van genoten.

****

Natasja.

5 gedachten aan “Verloren woud”

  1. Dit boek lees ik nu en het bevalt heel erg goed. Geweldige fantasie over mensen met een geboorteboom de zogenaamde Skogsra, deze wezens wonen in een boom. Maja blijkt verwant te zijn aan deze wezens.

  2. Een geweldig leuk fantasie verhaal om te lezen. Dit keer over boonwezens en trollen, maar dan als mensenwezens. Trollen zijn uit op macht en rijkdom, boonwezens gaan voor de natuur. Dit is weer eens een keer iets heel anders dan vampiers etc. Maja doet er alles aan om het bos van haar overleden vader te redden en komt er hierdoor achter dat zij afstamt van de boonwezens. Goed voor een dikke 4*

      1. Nee, ik ben inderdaad niet zo’n Fantasy-liefhebber – met enkele uitzondering (zoals Harry Potter). Ja, gelukkig wel! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.