Veroverde vrijheid – Ierse Harten deel 3 – ***

veroverdevrijheid

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Aantal bladzijden: 318
Jaar uitgave: maart 2014

Samenvatting:
Een paardentrainer laat zijn oog vallen op de dochter van zijn baas, maar hij wil noch zijn baan noch zijn vrijheid op het spel zetten. Deeltje uit een reeks romantische pockets van Amerikaanse oorsprong. Deze bestsellerauteur heeft haar eigen reeks bij de uitgeverij. Deze speciale editie bevat een titel die nog niet eerder in het Nederlands is uitgebracht. Enkele globale gegevens over de reeks: traditioneel rollenpatroon, redelijke stijl en karaktertekening, romantische sfeer met spanningselementen, rijke milieus, conventioneel, weinig seks. Verhalen van een iets langere adem dan de doorsnee triviaalpockets en voorzien van enig avontuur. Door het grotere aantal bladzijden soms ook wat langdradig.

Eigen Mening:
Ik vond het leuk om verder te lezen en alle bekenden weer tegen te komen, wel vond ik dit boek zo nu en dan wat lang duren. Ik wou het boek wel uitlezen omdat ik dan de hele serie had gelezen, maar eerlijk is eerlijk ik vond het niet zo goed als deel 1 en 2.
Dit keer vond ik het vrij voorspelbaar allemaal en dat viel me gewoon wat tegen
Ik geef dit boek daarom 3 sterren

***

Jolanda.

Deel 1:                              Deel 2:

volbloedvuur Ierseroos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.