Volbloed vuur – Ierse harten deel 1

volbloedvuur

Deel 1 van Ierse Harten

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Aantal bladzijden: 320

Samenvatting:
Niets in haar leven had haar hierop voorbereid

Nadat Adelia ‘Dee’ Cunnane haar ouders bij een verkeersongeluk heeft verloren, komt ze als tienjarig meisje bij haar tante in huis. Na diens overlijden besluit ze vol weemoed om Ierland te verlaten. Ze vertrekt naar Amerika in de hoop op Royal Meadows, de stoeterij waar haar oom Paddy als paardentrainer werkt, een nieuw leven op te bouwen.
Het werken met paarden gaat Dee uitstekend af; zelfs de lastigste windt ze om haar pink. Ze voelt zich helemaal op haar plaats in haar nieuwe omgeving. Er is alleen een probleem: ze is hartstochtelijk verliefd geworden op de man die ze nooit zal kunnen krijgen, de dominante Travis Grant. Liefde tussen haar, een arme stalknecht, en Travis, de eigenaar van Royal Meadows, is iets voor sprookjes, en in sprookjes gelooft ze niet. Dus zet ze alles op alles om haar heftige gevoelens voor hem te onderdrukken – maar of dat zal lukken, met haar Ierse temperament, is nog maar de vraag


Mening:
Dit is het eerste boek ooit wat Nora Roberts schreef en dat merk je. Het lijkt nog helemaal niet op haar latere boeken. Het is gewoon een simpele roman met veel hartstocht en zonder echt verhaal. Ik weet niet of ik deel 2 en 3 nog ooit ga lezen.

**

Marjon.

8 gedachten over “Volbloed vuur – Ierse harten deel 1”

  1. Ik ben nu ook weer in een van nora bezig ik dacht altijd dat haar boekem niks voor mij waren maar gelukkig weet ik nu dat dat wel zo is 🙂

  2. Ik heb hem met uit en de vervolgen ook zal e wel even de recensies mailen ben nu in nieuwe serie bezig alleen ben ik mijn e reader vergeten ligt nog bij een vriendin maar gelukkig zie ik die woensdag weer pfffff echt afkicken

    1. Oh help, maar vandaag heb je hem weer terug dus! Ik zou nog midden in de nacht teruggaan als ik mijn reader vergeten was haha…

      Ik vond dit boek niet zo’n succes (het is haar debuut hĂš) dus ik ga de vervolgboeken ook niet lezen. Heb jij al eens iets van J.D. Robb gelezen? Dat is een pseudoniem van Nora Roberts.

  3. J.D Robb mmmm die moet ik nog maar eens gaan zoeken dan ik heb voor zover ik weet nog niks van haar gelezen onder deze naam… Ben benieuwd….

    1. Als J.D. Robb schrijft Nora Roberts thrillers. Ik heb ook nog niets van haar onder die naam gelezen, maar die boeken schijnen heel goed te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.