Vonken in de sneeuw (Wild River 1)

Auteur: Jennifer Snow
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2020
Bladzijden: 264

Over het boek:In Alaska heb je altijd een witte kerst, maar de sneeuw smelt haast door de vonken die tussen hen overspringen!

Als er iets is wat chirurg Erika Sheraton deze kerst nĂ­Ă©t op haar verlanglijst heeft staan, dan is het een vakantie. Toch heeft ze geen keus; ze heeft duidelijke orders van haar baas gekregen om vrij te nemen. Dus pakt ze haar skispullen in en stapt op de trein richting Alaska. In Wild River organiseert haar vriendin Cassie trips voor echte adrenalinejunks, maar niets doet de adrenaline zo door Erika’s lijf gieren als de hernieuwde kennismaking met Cassies broer, Reed. Meer dan een vakantieliefde kan het echter niet worden; in de stad wacht immers haar carriĂšre. Of zal ze zich toch over laten halen tot een kerst – en een toekomst – in de sneeuw?

Mening Marjon:
Wat een juweeltje en hoera, deel 1 van een serie. Ik houd van series, dus dat komt mooi uit. Het boek leest heerlijk weg en ik vind vooral het karakter van Erika goed uitgewerkt. Beschadigd door de dood van haar moeder en de houding van haar vader daarna zit jaar gevoel erg op slot maar dan ontmoet ze Reed opnieuw en dat verandert haar hele leven. Een boek met realistische dingen, met romantiek en een vleugje erotiek. Aanrader.
*****
Marjon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.